Sofia- Uddevallas största modeblogg!

Det här är Stjärnan bakom bloggen:
Jag heter Sofia och är 17 år .2008 startade jag min första blogg som då var en fotoblogg och sedan dess har jag bytt bloggar och bloggportaler men först nu är jag fast med min blogg. Idag bloggar jag om mode och min vardag i bilder. Vad som gör min blogg intressant är att jag har en röd tråd men och varierar på inläggen, vissa handlar om mig, min outfit och mitt liv medan andra kan vara inspirationskollage, shopping eller skönhetstips osv. Något som jag skiljer mig själv från andra modebloggare är att jag inte har "idealet" många söker efter och jag försöker alltid få mina läsare att gå mot idealet och vara sig själva istället för att försöka vara något andra vill att man ska vara.
ภาพเคลื่อนไหว
Det här är varför Sofia har ett bloggsamarbete med oss:
Jag valde att samarbeta med Linn-lay då de tog kontakt med mig efter som jag själv har asiatiskt påbrå. Min mamma kommer från Thailand och det asiatiska modet är fantastisk, något helt annat än vad vi har här i Sverige.

Har du en dröm du skulle vilja berätta om?
En dröm i livet är att få jobba med mode i andra länder. Jag har faktiskt redan planerat att plugga vidare i Både London och New York efter gymnasiet så vi får se vart jag hamnar!


Vilka är dina 3 favorita plagg som finns på linn-lay.se just nu?
Mina 3 favoritplagg från Linn-lay är Sweet Laciness Pockets Side Short Pants, High Quality Hairy Collar Bat-wing Sleeves Coat Black och Sexy Cross Hollow Out Back Gallus Dress Black.
ภาพเคลื่อนไหวภาพเคลื่อนไหว


Har du nån favoritcitat?
Favoritcitatet är: Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på. Vi behöver alla vara ensamma ibland, men att vara ensam för mycket är inte bra.

Sofia Nilsson
http://smnmode.blogg.se/
Följ mig på facebook för att få veta senaste nytt innan alla andra och ta del av speciella erbjudanden.
http://www.facebook.com/pages/SMNmodebloggse/105284659565528

2012-01-16 | 19:33:32 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback