EpicFaiil Sveriges största "emo"/scene core blogg!Det här är Stjärnan bakom bloggen:
- Jag heter Moa Thun men kallar mig för Moa Murderess som då är mitt såkallade "scene namn". Jag är en ganska galen 17 årig tjej från stockholm som älskar att underhålla människor genom galna och roliga videos. Jag lever i nuet och är inte rädd för att skämma ut mig! Jag har bloggat i över 2 år och älskar det! Min blogg handlar om lite allt möjligt. Jag skriver mycket om styling, smink, hår, tävlingar, lägger upp många roliga videos och skriver framförallt mycket om självförtroende. Folk som läser min blogg har fastnat för att jag är annorlunda, jag är inte som alla andra bloggare. Jag vågar vara mig själv och framförallt lägger jag ner mycket humor i bloggen!

Det här är varför Moa har ett bloggsamarbete med oss:
- Jag har valt att sammarbeta med linn-lay.se för att jag gillar verkligen kläderna som finns där, och dessutom vet jag att mina läsare är intresserade av just den klädstilen!


Har du non pinsam historia du skulle vilja dela med dig?
- Jag har vart med om många pinsamma saker, men den här tar hem priset!
Jag var på väg till bussen en sommar och ser att bussen redan står vid hållplatsen. Jag springer för att inte missa bussen. Jag hinner snabbt slänga ett öga på några snygga killar som sitter och väntar i busshållsplatsen. Just när jag springer förbi en papperskorg som står intill hållplatsen så fastnar min kjol i någon utstickande kant på papperskorgen, och vipps så var kjolen borta. Där stod jag i bara linne och trosor framför de snygga killarna. Självklart skrattar dom ihjäl sig åt mig. Jag drog ner linnet så långt jag kunde och sprang på bussen helt röd i ansiktet. Det är något jag aldrig kommer glömma!

Har du en dröm du skulle vilja berätta om?

Har du en dröm du skulle vilja berätta om?
- Min dröm är att starta upp ett eget företag, skapa mitt egna klädesmärke och sälja alternativa kläder till billigt pris. Jag vill även syssla med fotografering och även stå modell vilket fungerar bra om jag skulle lyckas starta mitt företag.

Om du fick vara en annan person för en dag, vem skulle du då vilja vara och varför?
- Om jag fick vara en person för en dag så skulle jag vara Sarah Jessica Parker. Varför? Jo för att jag har sedan jag var liten alltid velat vara med i en film och jag tycker att Sarah är en jättebra skådespelerska!Vad få dig att bli glad och må bra?
- Min familj, mina kompisar, mina bloggläsare och saker jag gillar att göra får mig glad :D

Vilka är dina 3 favorita plagg som finns på linn-lay.se just nu?
- Mina 3 favoritplagg från linn-lay är helt klart: fashion bat-wing, V-neck Bowknot Embellished Sweather Pink & Lovely Cartoon Long Sleeve T-shirt White!
ภาพเคลื่อนไหว


Har du nån favoritcitat?
- Jag har inget direkt favoritcitat, men det jag brukar säga till andra och mig själv är "Du lever bara en gång, go crazy!"

 

- Min bloggadress: http://epicfaiil.se


2012-01-15 | 23:52:35 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback