Va inte dum!

Eftersom att det inte händer så där extremt mycket på webbbutikens blogg just nu så tänkte jag slänga upp några tips som annars ligger på min privata blogg på natstaden/linn lay
Sjukt, enkla men akk så användbara!
Vill ni se flera tips, trix och knep eller annat roligt som tex, hur man få håret att växa sig snabbare till sommaren mm kan ni fördriva tiden på min privata blogg.

2012-02-05 | 15:49:29 | | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Tess

Hejsan, vad roligt du har tittat in på min blogg och sen vill jag bara säga snygga kläder du har i din webbbutik. Roligt få en ny asiatisk butik på listan :D Älskar moddet och det är så synd det inte finns ute i våra affärer här i sverige.

Jag ska förska ge ett bar svar om Fokiwa kläderna, är dock inte så insatt i klädvärden mer en att jag köper det som faller mig in :)

En av klänningarna som dock inte var av hennes märke var sömarna under armarna inge vidare och ena snöret hänger på en tråd.

Men när det gäller hennes egna kläder tycker jag det verka vara av bra kvalla. Nu köper jag ju av billiga klädkedjor som HM, Gina, Cubus och nelly osv. Man kan ju tänka att det inte är så dyra med endå av bra kvalla. Så jag skulle säga att hennes kläder är dyra men håller väl som Hms billiga kläder :) Med andra ord tycker jag att det verka vara bra. Men tyvärr är dessa kläder små i storlekarna vilket jag tycker är synd. En tjej som jag har 36-38 men en M där i från känns som en lite större S. Om du förstår. Spec vid armar och byst blir det problem för mig. Kanske L är bättre även om det är M man har.

Det är en stor risk att beställa, och sicka tillbaka gör jag inte. Den klänningen som var dålig var billig också. Men nog håller kvallan efter priset av hennes egna märke. Sen ska man ju inte hoppa och studsa i dem osv :P Men kan nog tänka mig att det ska hålla för att bara bära, sen i tvätten vet jag ju inte.

Men jag hoppas detta svar dög :)

Är dina kläder små i storlekarna och av bra kvalla =) ?

MVH Tess

2012-02-05 // 20:19:51
» NATSUKO-CHAN

sv: Tack ^-^

2012-02-05 // 21:44:45
» Daniella - Drömmen om att bli designer

SVAR: Ja ellerhur! :)

Önskar dig en toppen start på veckan!Mvh Daniella

2012-02-06 // 09:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback