Universeumet i går

Jag måste nog säga att regnskogs avdelningen på universeumet var min absoluta favorit!

 

När vi kom in ditt så slog det mig bara Thailand haha.

 

Sedan så satt det två apor nästan exakt vid ingången då det stod en barnfamilj och kollade på dem, så då passade jag på att plocka fram min mobil för att fota dem men vilken överraskning det blev då.

 

Jag hade nästan förväntat mig att aporna skulle skutta iväg vilket dem gjorde då dem andra gick allt för nära dem. Men så va inte fallet då min deco den mobil med en massa dinglande hello kitty med bjällror dinglade i min hand. I videon kan ni nästan se hur nära jag va då jag inte kan zooma med mobilen. Dock så fick man ju självklart inte klappa djuren men jag hade garanterat låtit den hoppa och klättra på mig om jag bara fick så. Så det va verkligen roligt. För då det kom fram så många apor så kom det även fram väldigt många andra som ville kika på aporna på nära håll då dem i vanliga fall bara bruka hoppa omkring på trädtopparna. Så det bjuder jag på varsågod ^^

 

 

Men nu blir det att äta frukost och ut och fixa lite med min nya bil. Det ska ju in några nya CD-skivor och dammsugas lite blandbannat. Och för er som undrade vad det va för bil i förra inlägget så kan jag tala om att det är en Skoda Fabia, och bilder på den kommer upp alldeles strax.

(är ni lika intresserade av min deco den mobil som aporna så klicka er in på kategorin prylar, produker och insperation så kan ni hitta en massa bilder på min mobil. Dock utan bjellror och hellokittyn som dinglar.)

Man både hör och ser i speglen hur många det va som samlade sig där^^


2011-02-22 | 08:40:33 | | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Sandra

Haha söta!

2011-02-22 // 17:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback