Rätt människa på rätt plats vid rätt tillfälle

Tog en sväng till "ica skrea" nyss. Där stod en polisbil och stämningen där inne va väldigt lugnt och stillsam. Då vi kom fram till kassan tog tim chansen att fråga kassörskan om vad som hade hänt. Det vår så klart inget annat långsöt utan det va snatteri (inget ovanligt). Kassörskan passade även på att berätta om att de var två ungdomar som flydde i en moppe därifrån.
Då vi hade betalat gick vi till bilen för att köra till den andra "ica kvantum" då jag inte hittade mina älskade polly.
Och gissa vad vi såg på vägen mot ica kvantum?
Ett gäng grabbar med en röd moppe och någon väska som kasörskan även nämde. Inget säger direkt att de va dem men flera beskrivningar stämde med det kasörskan sa. Så vi ringde och tipsade om det.
Det svåra måste nog vara att de tog typ 10 min för oss att ringa ditt och innan polisen har hunnit ditt är det någ redan borta.
Men jag är stolt att vi gjorde det lilla vi kunde. Det är alltid glädjande att kunna hjälpa till oavset vad det är. Den känslan rekommedera jag alla.

2010-05-07 | 22:18:23 | | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» 知美

Woah det var dagens goda gärning? Bra av er att larma om det. Själv tycker jag att det är väldigt löjligt att sno så de förtjänar lix att åka dit för det.Ha en bra fredag!

2010-05-07 // 22:21:26
» amanda

hejhej jätte fin blogg, kolla in min blogg, kommentera den gärmna oxå tack <3

föresten så följer jag dig via blogglovin haha <33

2010-05-08 // 08:34:59
» Karuro

Jätte bra gjort av dig!

2010-05-08 // 09:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback