VICHY

Dessa produkter köpte jag tillsammans med min kompis Linh och jag fulkomligt älskade den. Dessutom så var det grymt många som hade kärat ner sig i den med. Men dock så passar ju allt inte alla och min kompis Linh var en utav dem som inte alls gick hand i hand med krämen.

 

Hennes ansikte blänkte som om hon hade oljat in den trots att hon bara tog ett ytterst tun lager. Hennes ansikte är nästan långt ifrån fettigt och den är inte heller super torr. Sedan så gav det hennes ansikte små prickar som inte riktigt syntes men dem kändes. Det kändes direkt att hennes hud blev små knotigt och ojämn.

 

Men själv så trivs jag med krämen stort och vi kommer bra överens. Dock så kan jag ju hålla med om att man blev lite blank om pannan och så men jag är långt ifrån vad hon blev. Och dessutom så blev min hud mjuk och len som baby rumpa.

Fråga gärna efter en liten provburk eller liknande så du inte köper en hel sett som Jag och Linh gjorde och få den oturen att de inte passar dig. Och det gäller ju så klart alla andra produkter. Så har dem ett prov så är det ju super bra om man kan få hem lite än att prova på plats.

 

 


2010-03-02 | 10:39:58 | | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» ARMIN

Var den så bra!? :DJa, det var det verkligen... allt är bra med mig, trött dock. Duå? :D

2010-03-02 // 18:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback