en fråga till alla

En grej jag satt och funderade på under tiden som jag kollade på tv nyss, är om alla anpassar sin sill och beteende efter vilken miljö och så man befinner sig i?Har du också funderat på det?

Jag kom ihåg ett inlägg som
jag skrev om Foki då hon var i Thailand och i dag så kommenterade en anonym person det. Att jag skrev att det var ”fel” av henne att visa så mycket hud och ha så kort korta kläder för att hon är thai men att jag har det själv och jag är också thai.  Eftersom att personen kommenterade anonymt så ville jag bara besvara frågan här kort. Läs om inlägget tack! Du har nog miss uppfattat en hel del!


Jag menar alla har väll shorts i varma länder eller? Ja eller luftiga kläder i alla fall. Det är så sällan folk går i 30-40 graders värme med heltäckta kläder. Förutom de som bor där och är vana vid heltäckta då. Korta kläder eller inga kläder alls är upp till var och en men enligt mig så tycker jag att man borde anpassa sig en anning så länge man känner sig bekväm och fortfarande känner sig som sig själv.


Det jag skrev var om att jag tycker att man ska anpassa sin stil och så efter var man befinner sig så länge man är sig själv så klart. Då jag skrev inlägget befann hon sig i ett tempel med korta kläder vilket jag inte tyckte var så passande med tanken på att hon är thailändsk och vet mycket väll. Jag vet att vi lever på 2000-talen och mycket har förändras. Jag är gammal modig när det gäller att bevara min tradition osv. Men det är som sakt min tradition och troende som jag föddes med.


Men nu över till annat. Hur många av er kör er eget race hela vägen oavsett var du befinner dig. På stora möten som på dansgolvet, med föräldrar som med vänner. På tempel som i kyrkan. Eller anpassar du dig efter var du befinner dig . Vårdar du språket du talar mer när det är med vuxna än med vänner eller kör du det samma hela vägen ut? Också. Det skulle vara kul att veta hur andra är i de vardagliga livet men i olika sitruationer:D


2010-01-29 | 22:01:02 | | 6 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» helen

tack så mycket! :)

2010-01-29 // 22:39:47
» nathalie

Sv; gud vad orättvist! :(

2010-01-29 // 22:45:43
» Neli

WOW tjejen vilket fint hår du har =)

2010-01-29 // 23:04:52
» kajsaa!

Vad sööt blogg du har.

2010-01-29 // 23:20:15
» Emy

Hej snygg blogg!det du skrev om att anpassa efter din kläderstil beror på var du befinner dig. Jag tycker du har rätt, besöker man tempel eller kloster ect...kanske man ska tänka på att man är på en helig plats. Det låter vettig! :)

det har väl med tradition att göra.anyway. nog med det. have a nice day!

2010-01-30 // 00:10:01
» Emma

Hej hej, allt bra idag?:)

2010-01-31 // 01:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback