Äntligen tillbaka

Ja många undrar kanske vad var det som hände att jag la ner bloggen ett tag. bland annat var det pga att jag hade två vänder som flyttade in hoss mig. Dock inte så lyckat. De hade lite problem hemma och var på väg att flytta tim K-holmen men på vägen ditt behövde dem ett ställe att bo medans det jobbade här ett tag. Tråkigt nog blev det inte som planerad och tråkiga saker hände det ena efter det anndra. Mina nära och kära vet redan vad som hände som gjorde att jag tappade blogg lusten, men för er andra kan jag börja med att tala om att jag inte längre fick tillgång till min egna dator på drygt 2 månader!!! den första månaden hade jag flyttat datorn till mitt rum. Efter en månad flyttade jag tillbaka den till data rummet som mina inboende hade , pga att jag inte fick sova i rungn och ro nför att de satt och kollade på film. Som de flesta redan vet jobbade jag inte bara vardagar men också helger.
Som sakt deta var under sommarloven det. Nu är det över och mycket annat roligt har härnt.

Några roliga stunder under sommarloven jag har gjort är :

* under vecka 29,30,31 jobbade jag på Södra odlarna i Ågorden. låter inte kanske som det bästa men det var absolut lärorikt. Jag fick uppleva min mammas arbetsdagar. Jag flick lediga helger och jag fick träffa andra mänsikor och kompisarna i klassen.

* odlat en liten Ek tillsammans med min älskade pojkvän har jag också hunnit med. Tänk dig en alldeles egen träd tillsammans med någon. Något så miljövänligt och roligt att se på när den växer sig stor och stillig. För er som vill se den så planerade vi den på slättens skog vid ett trä som är inristad L<3 T . har ni tur så kanske ni få se den en vacker dag =)


* Min bror flyttade hem. (i knapt en vecka) efter att vi hade ställt i ordning hans gammla run som jag nu bor i bestämde han sig dagen efter för att flyta tilbaka till Örebro.

* Ivo hälsar på i Falkenberg. Välkomen tillbaka:D För er som inte vet vem han är så kan jag ju tala om att det är en av mi brors ärmsta vän och en av värdens snällast människa som jag käner.

* utöver det så har jag plockat en j*dra massa kantareller och karljohansvampar. Förutom kantareler och karljohan så har det första trattkanntarellerna tittat fram.


det finns en massa andra soliga saker jag har gjort men ine kommer på just nu. Men för er andra så har ni säkert en massa goa och glada minnen från sommaren =D

2009-09-18 | 12:18:24 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback