Happy Birday My Lovely Brother 21Idag fyllde min bror Kevin Phothithong 21. Tråkigt nog kunde jag inte fira han mer än att skicka en vacker bukett via interflora och trisslotter. Bättre något litet än ingenting alls. Visserligen är Örebro och falkenberg kanske inte så långt ifrån varandra om man bara vill ta sig ditt, men dock är det långt för mig att ta sig ditt och hem  på en dag. Hoppas du får en bra dag både idag och alla dagar framöver.

2009-09-19 | 17:04:24 | | 0 Kommentarer

Det finns mysiga stunder varje dag


För mig finns det varken åldersgräns, tidsbegränsningar eller dag och natt när det gäller kärlek. Mode, Skönhet och utseende är något alla kan skaffa sig, men frågan är hur långt man kan gå om hjärtat är tomt.

Visst finns det guliga grejer man kan göra till varandra. Hemsnickrade grejer är oftas alltid roligare än dyra prylar utan användning. Men visst är det kul att få något värefult primässigt, om man har anvädning coh nytta utav det.
Jag hittade en röd tushpenna i jeansen, men visste ni vad? Det var inte bara en penna. Har man en penna  och lite fantasi har man allt man villa ha. Vi hade en penna, varandra och fick ihop två vackra ringar. Böja rita du med, vem vet du kanske kan måla så mycket pengar att du blir miljonär!!!!


2009-09-19 | 16:46:57 | | 1 Kommentarer

Min Slappiga dag


Trots en seg lördags eftermidag så orkar an endå med någott. Känner mig ganska duktig i dag. Jag vacknade 8, klädde på mig och kte med Tim till mammas älskae kolonlott för att plocka sommarens sista halon till min moster.

Dagens enkla och bekväma outfit var en dolce&gabban T-shirt och jeans kjol.

Sedan så har "jag"(Tim) klippt gräset hemma, men än har jag inte årkat städa huset. I morgon är det dags för att jobba igen (egentlige skulle jag vara ledig)utöver det så har jag provat en ny smak av Ben & Jerrys glassarna. Det var himels gott, men trots det fundera jag endå på att test någon annan smak nästa gång. Kansk är det någon som har favorit smk att tipsa;)2009-09-19 | 16:04:07 | | 2 Kommentarer

Årets skolfotto

JAPP man kan inte alltid bli bra på bilder.
Som sakt uppsat hår, nästan helt osminkad och ortoligt trött blev det ett så falkskt smile och tja vad mer kan man säga XD
Glad är jag väll endå för det är än så länge bara jag i klassen som  har fått bilden. De andra var så otekniska och viste inte att man kunde få bilden till mobilen i år XD

http://hn.se/nyheter/falkenberg/1.577376     

Här kan ni läsa vad Hn skriver om årets skolfotografering. Dock holler jag inte med det som står för mycket mycket mycket strängare och tråkigare var hon. näsyan på gränsen till kaxig och tjurig mot elever enligt mig. Men som sakt så är det väll när Hn är på plats. Allting målas till rosa och livet är på glatt humör. I allafall vad det gällde klasskorten. både vi och andra mina vänner fick ej se fotton på datorn som förra åren. men plötsligt blev det tillåtet när Hn var på plats. Sedan hörde jag att esteter inte äns fick ta kortet pga att de hade komit dit i pijamas eller liknande. Men det är väll sont man förväntar sig av esteter eller? Aja men det ska bli kul och se den nya katalogen trotts allt och gjämföra med den gamla och se fotografernas fårmåga och så vidare.

2009-09-18 | 12:32:21 | | 0 Kommentarer

origentering

Jag älskar att origentera. Igår går hade vi den näst sista origenteringen jag kommer att ha unedr min skolgång.
Jag har faktiskt funderat på att bli medlem på origenterings klubben. Men det förblir nog bara en fundering, med tanken på alla skolarbeten jag måste ta ansvar för att de blir av och jobbet och mina nära och kära.

1time och 20 minute tog det att ta sig igenom lättens skog med nio barnsligt änkla kontrolle som syntes på 100 meters håll nästan :P
Men med lite otur i hälarna på mig och Ylva kom vi lite "vilse" i slättens skog.(pinsamt) skulle nog de flesta som vet hur slättens skog ser ut säga. Men det är ju inte hala världen för vi hade ju trotts allt varandra. Det var det viktigaste för bussen vi skulle ta hem skulle gå 13.20. 13.23 typ kom vi i mål. surt surt SURT


2009-09-18 | 12:28:10 | | 1 Kommentarer

Äntligen tillbaka

Ja många undrar kanske vad var det som hände att jag la ner bloggen ett tag. bland annat var det pga att jag hade två vänder som flyttade in hoss mig. Dock inte så lyckat. De hade lite problem hemma och var på väg att flytta tim K-holmen men på vägen ditt behövde dem ett ställe att bo medans det jobbade här ett tag. Tråkigt nog blev det inte som planerad och tråkiga saker hände det ena efter det anndra. Mina nära och kära vet redan vad som hände som gjorde att jag tappade blogg lusten, men för er andra kan jag börja med att tala om att jag inte längre fick tillgång till min egna dator på drygt 2 månader!!! den första månaden hade jag flyttat datorn till mitt rum. Efter en månad flyttade jag tillbaka den till data rummet som mina inboende hade , pga att jag inte fick sova i rungn och ro nför att de satt och kollade på film. Som de flesta redan vet jobbade jag inte bara vardagar men också helger.
Som sakt deta var under sommarloven det. Nu är det över och mycket annat roligt har härnt.

Några roliga stunder under sommarloven jag har gjort är :

* under vecka 29,30,31 jobbade jag på Södra odlarna i Ågorden. låter inte kanske som det bästa men det var absolut lärorikt. Jag fick uppleva min mammas arbetsdagar. Jag flick lediga helger och jag fick träffa andra mänsikor och kompisarna i klassen.

* odlat en liten Ek tillsammans med min älskade pojkvän har jag också hunnit med. Tänk dig en alldeles egen träd tillsammans med någon. Något så miljövänligt och roligt att se på när den växer sig stor och stillig. För er som vill se den så planerade vi den på slättens skog vid ett trä som är inristad L<3 T . har ni tur så kanske ni få se den en vacker dag =)


* Min bror flyttade hem. (i knapt en vecka) efter att vi hade ställt i ordning hans gammla run som jag nu bor i bestämde han sig dagen efter för att flyta tilbaka till Örebro.

* Ivo hälsar på i Falkenberg. Välkomen tillbaka:D För er som inte vet vem han är så kan jag ju tala om att det är en av mi brors ärmsta vän och en av värdens snällast människa som jag käner.

* utöver det så har jag plockat en j*dra massa kantareller och karljohansvampar. Förutom kantareler och karljohan så har det första trattkanntarellerna tittat fram.


det finns en massa andra soliga saker jag har gjort men ine kommer på just nu. Men för er andra så har ni säkert en massa goa och glada minnen från sommaren =D

2009-09-18 | 12:18:24 | | 0 Kommentarer