Änteligen hemma

Änteligen är jag hema igen efter en skit tuff dag på jobbet. det är sjukt att det alltid ska vara så mycket folk på Gekås. Men som sajg nu är jag i allafall hema igen och ska sova så fort jag har duschat klart. Men om jag ska vara ärlig vill jag sova redan nu nästan :P är som sakt sjukt tröt.

2009-10-30 | 20:58:47 | | 10 Kommentarer

Jobba

Jag sov så dåligt i natt och är därför supper tröt trots att klockan är 8.30.
Om en halvtimme går min buss till Ullare. Gud med tanken på gårdagens kö vill jag bara inte föreställa mig hur det kommer att vara på jobbet i dag. Jag menar det var torsdag i går och en timmes lång kö för att komma in. Det är trots allt fredag i dag. Jag får la se när jag kommer fram, ska ju jobba i morgon me ush!
Ha en trevlig dag och besök snälla inte gekås ni med i dag och i morgon :P

2009-10-30 | 08:39:39 | | 3 Kommentarer

Det är sällan det blir som väntat


Hej på er alla mina kära blogg vänner.Så här såg skorna ut, gud va glad jag va när vi hämtade ute dem från presbyron. Dock blev det imnts om jag hade tänkte mig och i dag ska dem skickas tillbaka.

Dem var aldeles för stora vid vaderna, Skit FUKL.  Ohh va ledsen och besviken jag blev.

 

 

 

 

 


Men det gjorde intnte så mycket. Jag menar det finns ju så många andra snygga skor , inte sant?  Men som tröst åt jag i allafall chokladen jag skulle testa. Så super godda var dem ju inte alls människor. eller tja kanske kan det bero på att jag hade så höga förväntningar på det. Och den med hallonen var ju absolut godast! men toffe var ju inte helt fel. Dock så tyckte min Tim att toffen smakade skit hahaha.


Men nu ska jag vidare till ullared för att kolla på en fin present till min underbara vän Ylva. Desutom handla lite julklappar och kanske kanske hittar jag ett par andra stövlar.

2009-10-29 | 12:32:48 | | 6 Kommentarer

KANDIDATERNA!


Tänk dig att du är en av ett fåtal utvalda som ska välja en
världsledare, en president som ska styra över vår jords alla länder
och frambringa fred och välmående bland såväl människor som djur.
Du har tre kandidater att välja emellan. Men först vill jag att du
svarar på följande fråga:
Om du kände en kvinna som var gravid och hade åtta barn redan,
varav tre utav dem är döva, två är blinda, en var efterbliven och
kvinnan själv har syfilis. Skulle du rekommendera henne en abort?
Så vidare till de tre kandidaterna där du ska välja en:

KANDIDAT 1
Han samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer
och har två älskarinnor vid sidan om. Dessutom kedjeröker han och
dricker ett tiotal glas Martini varje dag.


KANDIDAT 2
Han har fått sparken från två arbetsplatser, sover alltid
till klockan tolv på dagen, rökte opium under sin ungdomstid vid
universitetet
och dricker en hel flaska whiskey varje dag!

KANDIDAT 3
Han har fått en hjälteutmärkelse av sitt land, är vegeterian,
röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.
Vilken av dessa kandidater skulle du välja?
Svara innan du markerar texten i rutan nedan..
Kandidat 1 heter Franklin D Roosvelt
Kandidat 2 heter Winston Churchill
Kandidat 3 heter Adolf Hitler
Man ska således inte döma folk efter deras vanor......
Jo, en sak till. Angående aborten, svarade du Ja?
Grattis! Då har du just tagit kol på Beethoven!
SOM SAKT DET ÄR INTE LÄTT ATT VÄLJA RÄTT

2009-10-28 | 19:21:22 | | 15 Kommentarer

Änu en till rolig historia

En ung kille från en by i Norra Norrland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar:
- Har du någon säljerfarenhet?
- Nåååå, jooo, nok har ja jobbat som säljare hemma i skogarna.
Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och framåt bestämde han sig för att anställa honom.
- Du kan börja imorgon bitti, sa han. Jag kommer ner efter vi har stängt imorgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag.
Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan.
- Hur många affärer gjorde du idag? frågade chefen.
- En.
Då blev chefen lite fundersam och sade:
- Bara en!? Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om?
- 1 911 138 kronor.
Chefen blev mycket överraskad och upprepade beloppet:
- 1 911 138 kr?! Vad sålde du då till honom?
- Först sålde jag en liten metkrok. Sedan sålde jag en mellanstor metkrok. Därefter sålde jag en stor metkrok. Sen blev det ett metspö. När jag sedan frågade vart han skulle fiska någonstans svarade han att han skulle åka ner till kusten. Då sa jag att han skulle behöva en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Jag sålde honom den stora Baylinern med dubbla motorer. Därefter visade det sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så jag tog med honom till bilavdelningen och sålde honom den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoen.
Chefen, som nu var i chocktillstånd sade:
- Så du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och en bil?
Då svarade killen glatt:
- Nej, nej! Han kom in och skulle köpa tamponger till sin fru, och då sa jag att han lika gärna kunde åka och fiska, eftersom helgen ändå var förstörd!

2009-10-28 | 19:11:53 | | 1 Kommentarer

Nu ska jag hem

Nu ska jag först ut med min pojkväns tre små hundar Cazper, Denize och Bailiz

Och sedan testa dessa nya chokladen alla säger ska vara så himla goda.
Sedan så ska jag hämta stövlarna och åka HEM! Änteligen hahah. inte för att det är så dumt att vara hemma hos min Tim men men borta bra hemma bässt så klart ;)
avslutnings viss ska ni få se på hur jag såg ut i morsse hihi.

Osminkad förståsås, så lat som jag är :P


2009-10-28 | 16:59:49 | | 6 Kommentarer

Min nya vinterstövlar

I dag var jag på bilskolan tidigt och körde. Sedan satte jag mig där i några timar. När tim kom och hämtäde mig blev jag bara så så hmímla glad (inte för att han kom). Men för att mina nya skor hade kommit.  Dock så har jag inte hämtat ut dem än för det stod att de skulle vara på prestbyron efter klockan 17 nämnligen. Gud så smännande !
Men vi får väll se óm dev verkeligen är så snygga när dem kommer fram. Jag menar det är ju endå jag som kommer att göra dem snygga på mig så vad spelar det för roll om det inte är så snygga annars.


2009-10-28 | 15:55:36 | | 7 Kommentarer

Tips på ettårs firande?

Ohh nästa månad den 5:te har jag och min pojkvän varit tillsammans i ett helt år. Vi hade först täkt att vi skulle hoppa falskärm i stockholm,men tråkigt nog har det stängt för sesongen(buuu)
Så nu står vi här med en stor fet ideé toka. kanske är det någon där ute i kyln som vill komma in och beräta vad ni gjorde på eran ettårs dag eller vad vi skulle kunna göra? Skulle vara så himla tacksam :)


2009-10-27 | 20:55:54 | | 24 Kommentarer

7Eleven har stängt!


Ja så här såg det nmnligen ut i dag nat klockan 01.oo då jag och min pojkvän skulle handla lite smått och gott.
De hade stänkt! helt sjukt. själva konceptet med seven eleven är ju att det ska ha öppet 2h dygnet runt . Me  det gjorde inte så mycket för här i falkenberg så finns det ju två seven eleven så vi körde bara till den andra. Inte föräns då fick ag veta att de var brist på personal så de hade stängt nattid. Frågan ä bara får det värkeligen vara en seven då?


2009-10-27 | 20:17:41 | | 5 Kommentarer

Blää

Va sorligt! I dag var jag hos tatueraren och visade upp min bild. Tråkigt nog så var texten aldeles för liten och med tanken på att jag skulle ha den änu mindre skulle det bara bli en massa klad av det hela :S

Äsh vad spelar det för roll, det är ju bara att väja en ny bilde :P

Men men hur som hälst så gick det bra för min pojkvän att ha den för att han skulle ha den förstorad.

 


2009-10-27 | 16:17:32 | | 12 Kommentarer

Hjälp mig att välja bakgrund

Nu har jag uttit vid datorn sen tidigt i morse och trixat och fixat med att hitta en ny bakhrund jag fastnar för, men det är så svårt! Har förstot att min nuvarande bakgrund är lite för jobbig i längden så ska banumed försöka ändra på det.
men nu ska jag gå och fixa mig i ordning för att träffa tatueran sen plugga med en vän på bilskolan. Vi ses sen!
Men först vill jag veta vilken bakgrund som skulle passa mig bäst tack för hjälpen!
Nr:1

Nr:2

Nr:3

Nr:4

ELLER KANSKE INGEN AV DEM ALLS?


2009-10-27 | 09:26:31 | | 25 Kommentarer

Blogg kod (Regnande hjärtan)vill du ha regnade hjärtan ? varsgord här har du koden mina kära läsare

<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=1 scrolldelay=30 height=661 style='position:absolute; left:42%; top:130px; width:17; height:661px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=1 scrolldelay=44 height=544 style='position:absolute; left:11%; top:3px; width:17; height:544px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=1 scrolldelay=12 height=675 style='position:absolute; left:66%; top:152px; width:17; height:675px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=2 scrolldelay=24 height=664 style='position:absolute; left:10%; top:144px; width:17; height:664px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=1 scrolldelay=18 height=667 style='position:absolute; left:19%; top:186px; width:17; height:667px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=2 scrolldelay=13 height=533 style='position:absolute; left:49%; top:129px; width:17; height:533px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=5 scrolldelay=50 height=502 style='position:absolute; left:55%; top:148px; width:17; height:502px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=5 scrolldelay=9 height=529 style='position:absolute; left:50%; top:92px; width:17; height:529px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=6 scrolldelay=13 height=522 style='position:absolute; left:11%; top:197px; width:17; height:522px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=2 scrolldelay=5 height=512 style='position:absolute; left:53%; top:95px; width:17; height:512px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=3 scrolldelay=12 height=538 style='position:absolute; left:86%; top:180px; width:17; height:538px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=4 scrolldelay=27 height=656 style='position:absolute; left:70%; top:28px; width:17; height:656px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=3 scrolldelay=5 height=606 style='position:absolute; left:79%; top:197px; width:17; height:606px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=4 scrolldelay=23 height=625 style='position:absolute; left:82%; top:138px; width:17; height:625px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=6 scrolldelay=36 height=669 style='position:absolute; left:74%; top:94px; width:17; height:669px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=2 scrolldelay=30 height=609 style='position:absolute; left:85%; top:13px; width:17; height:609px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=5 scrolldelay=7 height=664 style='position:absolute; left:22%; top:103px; width:17; height:664px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=2 scrolldelay=35 height=571 style='position:absolute; left:44%; top:9px; width:17; height:571px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=5 scrolldelay=17 height=511 style='position:absolute; left:32%; top:116px; width:17; height:511px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=2 scrolldelay=46 height=628 style='position:absolute; left:38%; top:20px; width:17; height:628px;'><img src=http://dl10.glitter-graphics.net/pub/72/72870cmxjrny8yc.gif border=0></marquee>

 


2009-10-26 | 22:25:44 | | 21 Kommentarer

Ny bloggdesign

Nu måste jag bara veta vad ny tycker om min nhya bloggdesign? jag bara älskar "saker som rör sig" :P  men kanske bliv det lite för mycket? hoppas ni inte blir allt för yr, i så fall får ni säga ifrån på direkten så ska jag se vad jag kan göra för er. jag är inte riktigt klar med min nya design. Hade tänkt att tona ner de vita färgen jag har som bakgrund lite för snygghetens skul. Jag testade att ta bort det helt så att man kunde se min bakgrund men dock så blev det aldeles för svår att se texten. Hoppas ni gillar det. för det gör jag trots min oprofesionela förmåga när det gäller bloggdesign.

Föresten jag har ett litet present till er alla som är sugna för lite bloggpynt.
Vill ni att det ska regna små änglar på eran blogg som min så klistra indena koden :
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=2 scrolldelay=9 height=604 style='position:absolute; left:62%; top:8px; width:45; height:604px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=1 scrolldelay=38 height=667 style='position:absolute; left:71%; top:56px; width:45; height:667px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=6 scrolldelay=43 height=528 style='position:absolute; left:52%; top:194px; width:45; height:528px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=4 scrolldelay=26 height=537 style='position:absolute; left:75%; top:86px; width:45; height:537px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=6 scrolldelay=47 height=556 style='position:absolute; left:54%; top:113px; width:45; height:556px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=4 scrolldelay=5 height=692 style='position:absolute; left:78%; top:57px; width:45; height:692px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=4 scrolldelay=7 height=635 style='position:absolute; left:7%; top:68px; width:45; height:635px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=6 scrolldelay=14 height=665 style='position:absolute; left:7%; top:84px; width:45; height:665px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=3 scrolldelay=36 height=676 style='position:absolute; left:38%; top:46px; width:45; height:676px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=3 scrolldelay=5 height=587 style='position:absolute; left:15%; top:178px; width:45; height:587px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=4 scrolldelay=15 height=599 style='position:absolute; left:81%; top:82px; width:45; height:599px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=5 scrolldelay=10 height=609 style='position:absolute; left:90%; top:146px; width:45; height:609px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=6 scrolldelay=21 height=547 style='position:absolute; left:48%; top:190px; width:45; height:547px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=6 scrolldelay=15 height=608 style='position:absolute; left:36%; top:42px; width:45; height:608px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=3 scrolldelay=42 height=562 style='position:absolute; left:48%; top:103px; width:45; height:562px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=3 scrolldelay=18 height=559 style='position:absolute; left:29%; top:41px; width:45; height:559px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=1 scrolldelay=24 height=672 style='position:absolute; left:86%; top:5px; width:45; height:672px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=2 scrolldelay=7 height=699 style='position:absolute; left:69%; top:154px; width:45; height:699px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=3 scrolldelay=44 height=687 style='position:absolute; left:69%; top:156px; width:45; height:687px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>
<marquee behavior=scroll direction=down scrollamount=2 scrolldelay=26 height=505 style='position:absolute; left:93%; top:146px; width:45; height:505px;'><img src=http://dl3.glitter-graphics.net/pub/23/23663g1rf0y4u43.gif border=0></marquee>

2009-10-26 | 21:21:26 | | 7 Kommentarer

Halmstad

I dag har jag varit i halmstad och gjort "nya naglar" hos Jenny. Supper duktig är hon aså lika nöjd varje gång. Bor ni i närheten av Halmstad eller där så rekomederar jag att göra dem hos henne. Desutom är det billigt !
Sedan så gick vi runt i stan lite för att min kille ska perca sig i läppen, men det blev inte av för att hon som percade hade semester.
När vi kom hem igen stack jag till bilskolan och pluggade lite tillsammans med en kompis. Mycket gjort blev det dock inte men skitsnak  blev det en hel del av hehe.
Här kommer en liten ego trip från den lilla resan.
Min alldeles alldeles egna chafis

Och avslutnings vis en bild där jag blev skrämd av kameran så det ser ut som om jag trillar ur bilen nästan haha


2009-10-26 | 19:59:38 | | 3 Kommentarer

Min jobbiga dag

Ush jag vaknade klockan 6 idag. Ja kan ni tänka er det? ne inte jag häller för att jag glömde nämnligen ställa om klockan så min pojkvän körde mig till bussen dom då skulle gå "kl8.00" men eftersom att klockan egentligen var 7 kom bussen tio min sen trode jag. Isjälva verket var det at tdet gick en buss 7.10 som jag inte viste om. Trott och sleten hoppae jag på bussen och somnade hela vägen till Ullared. Kön var suppr supper lång redan då och inte föräns jag kom in på jobbet klickade det för mig att klockan bara var (. två hela timmar fick jag vänta för att få börja jobba, för jag börjar 10.

En rolig grej som hände var att det var en döv som kom och bestälde av mig som var as trevlig. Dock så kunde vi inte riktigt komunicera så han skrev på mobilen vad han ville ha och så men det alra rooligast var att jag fivk upp en tanke. Ja varför har en döv mobil om han inte kan prata i den? jag vet , jag är dum han använde ju den till att skriva till mig och precis då ringde hans mobil då han "pratade" vidiodatal. ja ja jag vet jag är dum.

nu är jag i allafall hemma. Trött och sleten och ska sova. Dör i morgon ska jag upp ) och fixa mig i ordining för att åka till Halmstad. Jag ska nämnligen fixa nya naglar :D eller tja det är ju mina samma gala men ny anikyr ådem :D ska bli så kul.

God natt på er allihopa och sov got. ubs sorry för mina sena svar ,  Lovar besvara alla i morgon ;)

2009-10-25 | 22:40:59 | | 14 Kommentarer

Det pinsamaste jag gjort i år hände I DAG

JAAAAAAAAAAAAAAAAA jag vill bara skrika ur mig hur pinsamt det här är aså shit!! Det är knapt att jag vågra beräta om det, men men jag måste få ut mig det hahaha.

Ja det är ju trots allt Halloween snart och mer BUS än GODIS blev det för min del. Oki nu ska jag komma till saken.

Det var nämnligen så här att jag och min kille var ensamma hemma hoss honom så jag bestämde mig för att duscha efter Blogg awards och han följde med in.
När jag lev ur ducshen och klädde på mig stod min pojkvän förtfarand kvar och göttade sig.
Ja nu kanske ni kan lista ut vad som hände eller? oki jag berättar vidare.
Jo det var nämnligen så här att hans yngre bror kom hem och roppade efter oss. Jag vet att man inte ska skämas för det man gör , för annars så ska man inte göra det. MEN VA FAN!
Så jag sa att jag skulle hoppa ut genom fönstret och sedan gå in genom ingången och han ut från duschen. Men så blev det inte. SPRIT NAKEN hoppade min pojkvän ut och klev in igen genom yttedören. Min pojkväns bror blev förvånad och frågade varför han var naken ute och så  KNASIG som min pojkvän är sa han att det kom ungar en vecka för tidigt efter bus eller godis , då de inte blev godis slängde dem ägg på huset och han sprang ut och skulle erbjuda ungarna hans privata klubba. hahahah .

Jag är bara så glad att det han hittade på bara var påhittad som sakt. Som sakt bara för att storebron är dum betyder det inte att lillebron är det så min pojkväns bror kom på oss endå XD gud någon som vet hur man gräver ner sig och gömmer sig.

2009-10-24 | 21:38:47 | | 10 Kommentarer

Blogg awards 2009

Missade du Blogg awards eller har du inte tv400 kolla en del av den här!

Ni får ursäkta de dåliga ljudet från min mobil :PEnligt mig så tyckte jag faktiskt att det värkade varamycket tråkigare än vad jag hade förväntat mig att att det skulle vara, I allfalla såg det så ut. Specielt på Café Opra värkade stämningen mer som på en utstälning fullt med stationer att kolla på och olika stationer att stana och sminka sig, fixa och dona.
senare under kvällen såg catwalken väldigt oprofesionelt. Men men jag ska inte klaga för jag hade inte gjort det bättre sj :P
2009-10-24 | 20:21:42 | | 6 Kommentarer

Min dag

Hej hej på er alla kära läsare. Idag började min dag klockan 8.00. En timme senare än vanligt vilket är ganska skönt. Men men en lördagmorgon skulle jag gärna kunna tänka mig att liga kvar lite extra, secijelt med tanken på vädret och vad som väntades på jobbet.
Ja klometers lång kö för att handla på Gekås som vanligt och sedan för att besöka mig på Nimo.
Men men man ska intge klaga och vara stolt för att man har ett jobb i huvudtaget. Och som sakt jag är ju trots allt hemma och inne på min blogg igen. Jag har trots allt väldigt trevliga koliger som gör jobbet mycket roligare.
Hoppas ni andra hade en bättre helgstart än mig i allafall och som sakt det är trots allt lov nästa vecka som jag kan vila ut mig på. Föresten missa nu inte Blogga Awords på tv400 kl 19.30


2009-10-24 | 20:03:17 | | 0 Kommentarer

skolkis

 Ohh gud nu ska jag berätta hur stygg liten flicka jag har varit i dag. Jag har nämligen skolkat mina två sista lektioner i dag. Men men det är trots allt lov nu:)
Sedan så behövde jag vila lite efter den tuffa veckan. Så jag passade på att kolla på film med min vän Sai.
Dock så ska jag jobba denne helgen och sedan stenhårt plugga på bilskolan och den kommande ekonomi provet. Dessutom så längtar jag bara så himla mycket efter min älskade lilla vän Ylva. Men det gör faktiskt inget för hon har trots allt kul där(hoppas jag).
 Ohh sedan ska jag redan nu passa på att tala om att jag ska lägga ny manikyr på naglarna på måndag. Det ska bli så kul.

Något annat skoj jag gjorde var att beställa mina nya vinterskor, det blev dem svarta stövlarna med rosa sulor.


2009-10-23 | 19:00:50 | | 5 Kommentarer

en rolig historia

Polisen stoppar en bil och gratulerar föraren:
Grattis! ni är den tusende bilisten som har kommit ihåg säkerhetesbältet. Ni har vunnit 10.000 kronor.
Vad tänker du använda dom till?
-Ja jag tror att jag skall ta körkort säger föraren.
Så säger kvinnan på passagerarplatsen:
-Lyssna inte på honom! Han säger så mycket dumt när han har druckit för mycket.
Då säger en man i baksätet:
-Klantskallar! Ja visste att vi inte skulle komma långt i stulen bil.
Pinsam tystnad tills man hör dovt från bagageutrymmet:
-Har vi kommit över gränsen än ?

2009-10-23 | 13:57:26 | | 3 Kommentarer

Jokk

NU när det är kallt ute brukr många tjejer har problem med urinnvägsinfektion inte sant?

Därför tänkte jag rekomendera Jokks bärdryk som gör suset. Det allra bästa med den förutom att den är välsdig god, är att den faktiskt funkar mot urinväginfektion!

Min absoluta favorit är MIDNATTSOL och BLÅBÄR.


2009-10-23 | 13:31:01 | | 0 Kommentarer

Ny sko modell

Lämna gärna spår efter dig här tack :)


2009-10-22 | 21:48:33 | | 4 Kommentarer

En rolig historia

Fru Agneta var trött på att göra allt hushållsarbete där hemma, så hon och mannen kom överens om att laga middagen varannan dag. Agneta kom trött och sliten hem från jobbet, glad över att slippa laga mat. Hon möttes av sin gode make i köket, spritt språngande naken, med ett glas vatten i handen.
- I kväll står det kärlek och källvatten på menyn! sa mannen och så blev det!
Dagen efter kom mannen hem. Han luktade förväntansfullt och ropade ivrigt:
- Vad ska vi äta idag, min skatt?
Varpå Agneta kom fram, naken, dåligt sminkad, håret i tovor och väste:
- Rester från igår!


2009-10-22 | 09:04:39 | | 13 Kommentarer

Fun games for baby


Har du nyligen blivit förälder kan det vara svårt att underhålla ditt barn. Härmed presentera jag top tipset för er!


2009-10-22 | 08:59:16 | | 1 Kommentarer

God morgon

Godd morgon alla mina kära läsare.
Snacka om att det inte är min dag i dag aså!!!!
Jag glömde totalt att jag hade Engelska test och svenska literatur prov!. Dame det här komer ju gå åt skogen. Trots att jag kollar på min kära kalender varje dag så missade jag den två dagar och misade två grejer. ohhh.
men men jag fixade Idrottsuppsatsen tills i dag i allafall, nått är det alltid :P


2009-10-22 | 08:13:36 | | 3 Kommentarer

Höstens snyggaste stövlarDet aldra roliga är att det fins i pumps variant med.

2009-10-21 | 19:42:40 | | 9 Kommentarer

Dags att byta trosor?

Är det på tiden att byta trosor?

välj nya med osmorg;)

Eller vet du inte vilken du ska välja?

Gör då så här:

Allså ingenting!

Är det kris? och du måste göra något nu?

tja vad du än gör så låt inte grabbarna välja i allafall.

För det finns sona som bara :

 

 


2009-10-21 | 18:48:40 | | 3 Kommentarer

Gamla goda inlägg

Följ min blogg med bloglovin

Vilse?

ja om ni inte viste att ni kunde leta upp mina gamla goda inlägg så som ONLY IN THAILAND och ONLY IN VIETNAMN så hittar ni inlägget under KATEGORIN HUMOR!


2009-10-21 | 10:09:40 | | 27 Kommentarer

Dags för tatuering

Nu ska jag boka tid för att tatuera mig.

Så vad tycler ni om dessa tigrarna?

Om ni undrar varför jag valde jjuste dena bilden, så är det för att det är ingen "vanlig" tatuering utan en så kallad Sak-yan.. Men vad det står under tigrarna, kan jag tyvär inte svara på för att det är ne så gammal thailändsk skrifft att det nästan är omöjligt att läsa språket :P

Det här är en annan bild jag funderar på. Det lutar mer mot igrarna för mig men nja jag vet endå inte. så vad tycker ni? vilken var snyggast?


2009-10-21 | 09:28:33 | | 9 Kommentarer

Godmorgon på er och God natt på mig

klockan är aldeles strax tolv och jag antar att de flesta av er redan har lagt er. Men men imorgon lär jag vakna sent för jag börjar inte föräns 13. Därmed passar jag på att säga god morgon med dena bilden :) hoppas ni får en trevlig dag och länktar efter min nästa inlägg så fort jag vaknar, visst gör ni det?


2009-10-20 | 23:48:45 | | 9 Kommentarer

Hello kitty paraply


Vist var dem bara för söta!
Men nu ska jag avsluta dagen med filmen wrong turn 3 tillsammans med min älsakde Tim.

2009-10-20 | 21:22:36 | | 2 Kommentarer

Prylar och vinster

Ja det här med prylar och vinster till tävlingen jag hade tänkt att hålla inom kort förvirrar mig.

Det finns så mycket vackert jag vill ge men det är så orättvis att det är bara "tjej" prylar jag fastnar dör.

men men här har ni några bilder på vad jag kan tänka mig. Vi får väll se vad jag kan åstadkomma under min jakt efter den bästa prylen till min bästa blogg läsare!

första bilden är på super söta hörlurar med bjönar på

andra bilden är på en ur gullig usb-minne som haldsband.


2009-10-20 | 17:24:49 | | 5 Kommentarer

Paraply

Det finns mycket som snurrar i en människas hjärna om dagarna, bland annat så snurar det fram och tillbaka om jag ska ta och beställa dessa paraplyer eller inte?

Jag hade i så fall tänkt att behålla en och för mig själv, för man vet aldrig kanske regnar det på mig en dag. Och då undrar la ni så klart vad jag ska göra av dem andra, eller hur?

jag hade faktiskt tänkt att tävla ut dem till mina kära läsare. Fråga är bara vill mina läsare äns ha en gullig paraply så att det inte regnar på er?


2009-10-20 | 17:13:14 | | 1 Kommentarer

Godmorgon

NU sitter jag åter igen i skolan oc väntar på klockan. Dagens första lektion blir engelska och jag ska ha redovisning ^^ kul kul (jag är as dålig) men men som sakt när Linn-lay är i centrum kan allting hämnda, men jag ska inprovocera lite så får vi la se. Holl tummarna snälla :D
Yterligare en dag till är jag osminkad, men doc inte osmart!


(en bild från thailand, där de säljer frykter i "kylskåp")


2009-10-20 | 09:52:42 | | 6 Kommentarer

Plugg Plugg

Nu ska jag lägga mig i min älsklings säng och plugga på spanska provet i morgon. Shit spanska! inte alls min grej.
Men som sakt man kan alltid göra sitt bästa och acceptera resultatet. Är sjukt nervös för att jag är så dålig, men men  WISH ME LUCK?(ursäkta tvättstuga synen)

2009-10-19 | 21:01:07 | | 2 Kommentarer

Toma Hello Kitty CD-R


Är dem inte sjukt gulliga vah? det är nästan att man vill borra i dem och sätta  lina så  man kan ha dem hängands i rader vid ingång så som man har när man inte ahr en dör, om ni nu förstår hur jag menar hihih:P


2009-10-19 | 20:45:38 | | 1 Kommentarer

Hello Kitty skor
Gud va dem är snygga. Fundera på dem rosa men vi få väll se !! :)

2009-10-19 | 16:42:20 | | 9 Kommentarer

HOT HOT

http://www.youtube.com/watch?v=X6xthJX_Ohk&feature=related


hahahaha inget taskigt menat men FAN VA SKOJ! som vi många redan har hört så brukar man säga att skadeglädien är det enda sanna glädjen, men något annat jag vill säga är att den andra sanna glödjen är åt andra ^^ (missa inte komentarerna under vidion) HOT HOT

2009-10-19 | 13:14:17 | | 1 Kommentarer

Roliga skyltar

Imorgon har jag spanska prov och redovisning i engelska. Shit vad det gör mig nervös, nästan att mår dåligt ! Därför var jag tvungen att hitta på något roligare. Här med presenterar jag för er alla en annan syn på mänskligt njutnings regler.

2009-10-19 | 12:38:48 | | 1 Kommentarer

Värdens snygaste hopp


2009-10-18 | 22:28:23 | | 4 Kommentarer

När jag lirar CS!

Ni får ursäkta den mörka vidion och hela klippet som är sne.

Holl utkik efter nästa fulländad vidio!

VEM HAR SAKT ATT TJEJER INTE KAN SPELA CS!?


2009-10-18 | 18:09:00 | | 5 Kommentarer

Laila Bagge gifter om sig

Nu så stog det i skvallertidningar att idol-jurin Laila Bagge ska gifta om sig med Niklas Wahlgren.

Tycker det är såå snyd. För jag tycker efternamnen Bagge är så coolt. Men som sakt, det räker kanske med en charmig Anders Bagge.


2009-10-18 | 12:19:59 | | 7 Kommentarer

Årets bloggare, En RÄTT vinnare

ÅRETS BLOGG --> fOKI helt rätt aså!! hade blivit så bsviken om någon annan hade fått priset !  desutom van hon också årets nykomling och årets originella

ÅRETS KAXIGASASTE--> KISSIE Rätt person som sakt, men bätre inget pris alls ;)

ÅRETS BLOGGINSPIRATÖR--> BLONDINBELLA  Hon är inte så "blond" trotts allt.


2009-10-18 | 11:56:18 | | 3 Kommentarer

Rubriklös

En fin stol att ge bort i present till killarna, tyckte att den var så klockrent haha


2009-10-17 | 20:56:18 | | 13 Kommentarer

USB-minne

Vist är det kul att det finns så många allternativer som passaar alla stillar.
Min favorit är nog shushin, vilken är din?
2009-10-17 | 17:46:20 | | 3 Kommentarer

En kondom mot våldtäkt

Det här är aldså kondomen Rapex. I sydafrika har det en massa problem. Ett av de största problemen är våldtäkterna som sprider aids. Därör har då en man kommit på en kondom för kvinnor. det stappas upp som en tampong och tänkt att det ska kroka fast sig där.

Personligen så tycker jag så här

+ Det är bra att man försöker lösa problemet, lite är bättre än ingenting. Det kan minska på antal smittade och döda varje år på grund av Aids. Oönskadgraviditet minskar.

- man stoppar inte problemet i början (dvs våldtäksmännen). Däremot kan jag uppleva det mer som att man skyddar kvinorna från aids och graviditeten bara, men kvinnornas kännslor och det här andra då? jag upplever det som om det skulle vara ok att vålda vem som hällst bara för att det endå är skyddade och kan de motsat efekt. Desutom finns det ändå sona som dödar sina offer efteråt(inget jag direkt vet, bara hört talas om)

Så min fråga är då vad tycker ni om detta?


2009-10-17 | 11:59:00 | | 6 Kommentarer

Vill du äta riktig Thaimat billigt och snabbt så kanske detta är någott för dig


Jag vet att det kan vara svårt att välja mellan alla dessa smakerna. Därför så har jag valt ut några av mina absoluta favoriter för att rekomedera till er. Thaimat? ja det är det MAMA är den RIKTIGA nudlar märket från thailand.  Så smak rikt att ni kommer nästan att kuna känna smaken av Thailand. Harni testat MAMA någon gång så kommer ni defenitivt att sluta ätta andra kopierade märken. Det är inte märket som gör det, men nudlarna och smaken är långt ifrån lik. MAMA hittar du i Asiatiska livsbutikerna runt 3-5kr!! jaa jag sa ju att det var billigt!!
Grön Te. Gröna nudlar som smakar riktigt sur och stark. Absolut en utav mina favoriterTom yom gong. Denna är min och Tims favorit. Supergott lagom stark och riktigt smakfull

Mo sapp.  Original smak som är huftsat smakrikt. Inte alls stark för de som föredrar det.

Men nu ska jag tyvär lägga mig bekvämt och sova. God natt alla mina kära läsare och extra till min älskade vän som åker till Australien tidigt imorgon bitti. puss&kram


2009-10-17 | 00:02:00 | | 11 Kommentarer

Kvällens idol (Camilla Håkanssons still)

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1270836&renderingdepartment=2.34558

Tyckte hennes still stack ut lite extra av alla, vad tyckte ni? hiss eller diss??


jag hoppas nu att ingen missade kvällens underhollande pogram, eller hur? så vad tyckte ni hitills?
Förra veckan måste jag säga att det var helt fel person som åkte ut helt fel.
Rabih & Reza var dagens favorit HISS HISS HISS, dock blev jag besviken på ERIKS LÅTVAL. Ett bättre alternativ hade varit Moonwalk.

2009-10-16 | 21:22:55 | | 2 Kommentarer

Thailands Snyggaste trans

miss tiffany 2007 nong Poy

Thailands Ladyboy band

Nå, mina älskade läsare vad tycker ni om transvestiter???


2009-10-16 | 21:16:24 | | 0 Kommentarer

Idol kväll


Äntligen ärdet fredag och det som händer en fredag är att det är idol på tv. Jippi
Tänkte bara s´cheka läget och se hur många är det av mina läsare som följer idol?
Själv så tycker jag det är så spänande att få se vem man inter kommer att få se en uppträdande av när jag ska besöka idol på scandinavium. Hejjjja Erik Hejjjjja!


2009-10-16 | 17:43:32 | | 2 Kommentarer

SKRYTMONS

ABOOO måste bara få sktyra av mig lite men jag är nämnligen bäst!! ja det är sant, kan ni tänka er det JAG :D
Vi fick nämnligen tillbaka geografi prov i dag och jag hade fullt pottt!!! jaa det är sant! alla rätt.

Ursäkta min skryrtsama jag,men nog om det innan ni tycker att jag är knasig men men ni får la rulla förbi om ni störst av det hihi.


2009-10-16 | 16:28:28 | | 0 Kommentarer

Våldtäksmanen

Mamman frågar sin dotter:
- Vad ska du göra om du blir förföljd av en våldtäktsman?
- Jag skulle dra upp kjolen, så att han drar ner byxorna.
- Men flicka! Är du helt från vettet!?
- Men mamma, tänk lite. Vem springer snabbast? En man med byxorna nere, eller en tjej med kjolen uppe

2009-10-16 | 11:30:05 | | 5 Kommentarer

Godmorgon mina kära läsare!!

Här om dah kom jag nästan sent till skolan, Men IDAG kom jag SENT!!! OMG hahaha. Som sakt sont händer. Jag får skilla på min pojkvän som höll hastigheten så jag kom sent :P
Hoppas ni har sovi gott i natt. Eller?för det har iallafall jag.

Men nu över till HISS eller DISS för Lady gaga?


Personligen hissar jag hennes låtar, men hennes still är oftas en stor fet diss!2009-10-16 | 09:54:29 | | 7 Kommentarer

En vanlig hälsning :D

Hej hej på er, ville bara säga att jag är supper glad för att det är fredag i morgon :D JIPPI en fredan som släppar efter sig en helg!! en helg som jag är ledig på. Jag ska aldså inte jobba dena helgen. vist är det fantastiskt:D
Kanske lite tidigt än att önska alla er en  lång och skön helg , men men vill endå göra det lite lite redan nu. kram


2009-10-15 | 18:45:32 | | 8 Kommentarer

Only in Thailand

Har man loba något får man också holla det! japp här kommer då några bilder från Thailand. Titta, Njut och skratta högt om ni vill:PNär kreativiteten flödar!!


2009-10-15 | 16:24:21 | | 3 Kommentarer

Roliga bilder

Nu är det snart läggdags för mig, men inna´ns dess vill jag bara säga god natt till alla minna kära läsare. God natt på er alla och sov gott, hoppas att ni drömmer sött! efter att ha sett detta! ;)


Va rädd om er och varandra mina vänner :D

Är original reklamen verkeligen så här haha?

Det är aldrig fel att drömma,fantesera eller hoppas för mycket.  Det ska man, för kanske blir det sant en vacker dag
 

Ett stort bevis på att man ej ska gnälla för mycket, det finns alltid andra som har det sämre haha.
I morgon såå tänkte jag forsätta med only in Thailand och kanske en liten kurs på thailändska;) missa inte det mina kära läsare sov nu så gott allesammans puss
 


2009-10-14 | 23:00:13 | | 5 Kommentarer

Reklam paus2009-10-14 | 17:50:17 | | 3 Kommentarer

I tid!

hahhaha jag kom i tid!!!! jaa det är ganska viktigt faktiskt hehe:P men nu har jag sista lektion (Kinesiska/mandarin) Ja tro de eller ej :D jag ska prata kinesiska ! elelr jag kan ju redan lite nu hih


och här har ni min chema :D ganska soft för att vara sanhäll vah?


2009-10-14 | 14:34:55 | | 1 Kommentarer

Skola!

Shitt nu är jag snart försenad till skiolan. börjar 12 i dag och kommer sent :P illa:P
men men ville bara säga det att finns det en only in vietnamn så kommer det strax en only in Thailand!! missa inte!! puss och kram


2009-10-14 | 11:36:44 | | 3 Kommentarer

only in vietnamn

Tja ska man säga att det är skrattfest på G eller gråt? :P


Jag tror vi har hittat världsrekordet för antal passagerare på moppe:P

Ett mycket smart alternativt för att slippa köra två ngånger. Som sakt bensinen är dyrt!

Lever man på en liten suppa lön kan flyttbilen vara dyrt att hyra, som sakt använd fantasin!

OACCEPTABELT!!!!!! PUNKT SLUT

Ja ibland har jag inga ord för visa saker hahaha

Hjärtlösa människor! det är hundar inte mat!!!

hehe ett annat alternativ att få barnen till skolan kanske

Dragdjur? Tja miljövänlig i allafall

Varför köppa mer än vad du behöver 50% av en bill räcker ju

Minibuss?

Livet är inte alltid så bekvämt!

Varför betala för taxi, när man kan samåka


Tänkbart alternativ för buss?

Lagar ska man följa, men har man inte hjälm , kanske går det lika bra med en balja?

Mirakel kanske finns, och kanske om hon ber tillräkligt ramlar det ner på henns huve:PÄsh det var väll inget, vi har ju redan sett rekorden.

NEJ NEJ NEJ stopp där ! vad tänker ni med människor!

Packat och klart


JA viste ni att deta händer kanske dagligen i andra delar av världen?
skaman sitta och gråtta över alla de som hamnar i olyckor eller djuren som behandlas som de gör? eller ska man resa sig upp, torka tårarna och göra något åt det? frågan är bara vad?


2009-10-14 | 10:58:06 | | 6 Kommentarer

SKOLFOTTO

Det här är då klass 08SPC på falkenbergs gymnasium!

Gott och blandat av alla typer och bästa typen är nog min kiesiska läraren hihi

(han i randigt till höger)


2009-10-07 | 23:00:07 | | 4 Kommentarer

Idol biljetterna

Så långt blev biljeterna tillsammans! Supper kul käns det att få bjuda ut min mamma och Magnus på något skoj, och inte nog med det så är det första gången min mamma och Magnus kommer att träffa tims päron XD

2009-10-07 | 22:55:37 | | 0 Kommentarer

IDOL den 4 December i Scandinavium

Jaaa!! många tycker det kanske är töntigt med Idol( iallafall säger dem de) men jag bryr mig inte.
Jag tycker det är super underhollande och kul. Sedan så är det myssiga hemmakvällar somblir då det är idol.
Men nu, nu har jag tagit mig an att boka biljeter till scandinavium för att se de sista avsnittet före finalen.
9 biljeter bokade för mig, min pojkvän, hans föräldrar Tina Klas, lillebron Oliver, min mamma, hennes man Magnus, kompisen Ylva och Lisa. Ska bli super kul att se det.
OHHH vad jag längtar! Det är liksom inte själva deltagarna som gör grejen kul, men jag tycker jurin är super coola och pogramledare.
När jag endå tar upp det här med idol så kan jag ju ta upp favoriterna!VEM TYCKER DU SKA VINNA IDOL?


Jag menar, jag kollar ju alltid på idol men röstar ju aldrig typ. Varför har jag ju ställt mig frågan idag och tja... antagligen för att jag inte vert varför själv. Men att ta mig ditt är liksom inte detsamma, framför och bakom tv:n är ju aldrig detsamma och pauserna och det hella.

NåGON SOM REDAN HAR VARIT DÄR SOM VILL BERÄTTA LITE?

Nåhot annat jag tänkte på angående idol är:

Är det värkeligen Sveriges största musiktävling som pogramledaren säger?


2009-10-06 | 21:41:03 | | 0 Kommentarer

MVG? -Ja tack

Tänkte börja med att skryta om  provresultatet i företagsekonomi förra veckan. MVG!! kan ni tänka er det mian vänner :D

Därför vill jag vill uppmana alla mina söta vänner att PLUGGA! det ger RESULTAT!

Så därför tar vi det steg för steg, sakta och säkert, så här känner de flesta in för prov:

1. Ni får en negativa känslor ( Oro uppstår för provet )
2. I vilken situation hör den negativa känslan? (till de kommande  provet)
3. Ni får negativ/Dysfunktionell tanke. ( Jag kommer inte klara av provet)
4. Hur bibehålls den negativa tanken? ( Genom att inte göra provet/skola skaffa mer tid till  att plugga )
5. Lösning på problemet ( PLUGGA)

Japp det var väll inte så svårt? Man kommer aldså inte undan så det är bara att bita ihop.
det bästa är at:


1, Börja i god tid, skut inte fram det.
2, plugga med kompisarna underlättar mycket.
3, Har du glossor så sätt in dem i meningar eller färga orden i olika färger, det underlettar minet för de som mins
bättre i färger.
4, Tjejkvällar finns ju så varför inte pluggkvällar?
5, Det enklaste sättet att få saker och ting värka svårt är att skuta fram det.
6, Disskutera med andra om svaren så att du inte pluggar in fel.
7, Att tränna eller bara ta en prommenad "friskar" upp hjärnan och du orkar koncenterera dig bättre.
8. mineslappar med klister på är bra anteknings lappar att klistra direkt i boken. Det gör det enklare att leta upp  
de du letar om du har kortat ner det med egna ord på samma sida.
9, Ta bort alla minnes lappar du satt på och sätt dem på väggen i en led , gå igenom alla och se att du kan dem.
10, Kan du inte så skit i provet!


2009-10-05 | 22:15:56 | | 3 Kommentarer

Skönhets Tips!

Ja skönhet är något vi tjejer ängnar oss en hel del tid åt. För min har det blivit mindre viktigt sen jag träffade min pojkvän. Men håriga armhållor, gula tänder och påsar under ögonen vill man ju endå inte ha.

Något bland de viktigaste för oss tjejer är endå utsendet. Själv så tyucker inte jag att allt är lika viktig, men iinget är för mig oviktigt.

Några tips jag har är:

* Borsta tänderna nogran alltid, att få hål i tänderna är både smärtsamt och dyrt i framtiden. Plus att det inte alls
är kul att prata med någon som har dåligt andedräkt.

* Jag borstar alltid tänderna med Denivit intense stain remove. Det är en tandkräm som är i ett liten
förpackning 
som kan "stå". Lite dyrt i förhållande till de andra, men absolut ger den resultat redan första användningen.
Ett vitt leande är kanske inte allt-, men just vita tänder står ju lite gran för fräscheten. ett finnt leande säger ju
också ganska mycket.

* Hudkräm är ett måste! Både för händerna, fötterna, kroppen och ansiktet. Det är absolut de allra viktigaste för
grundläggande skönhet. om huden inte mår bra och ser "sjuk" ut med massa ovanliga prikar eller annat blir det
att smina över och hela "skönheten" blir förstörd.

* Att lukta gott och fräch ät inget att tvecka om. slut!

* Långa ögonfransar, det har inte alla men någorlunda längre går alltid att fixa. Med dagens olika mascaror kan
man få nästan allt, från långa till stjocka och så vidare.
Men vill man ha naturliga långa ögonfransar kan man alltid tillsätta näring. DEPEND har en liten rosa tub med 
näring som jag har testat. På mig gav det inte längre fransar i allafal, men det gav absolut tjockare. Andra
ögonfransnäring är Revitalash, Mandelolja och Lipocils.

* ögonbryns näring är också väldigt bra att ha. Dock tycker jag att det finns väldigt få av dem. Själv nopprade
jag mina ögonbryn i väldigt tidigt ålder vilket har fått sina konsekvenser i dag. Eftersom att man drar upp roten
på hårsäckarna när man nopprar gör det att håret tillslut slutar att växa fram eller växer dåligt. När man
då bestä-mer sig för att byta form på dem elller annat blir det tyvär svårt. Därför har jag nu bestämt mig för att
låta det väva fram helt mellan varje gång jag nopprar om. De som finns för ögonbryna i dag är Depends,
samma som till ögonfransarna. Och så har jag hört att vaselin funkar bra att smörja in med.

* Vaselin på Läpparna. Mumms det är var jag kallar skönhet på högsta grad. Det ger både mjukare och skönare
läppar samtidigt som det bara glänser óch lyser om dem.

* Lösnaglar tycker jag absolut inte om. För alla kan få fina riktiga naglar. Ett alternativ är att kosta sig en riktig
manykyr de gör naglarna hårda som plast och nästan omöjliga att bryta, vilket gör att naglarna hinner att växa
ut utan att man bryter dem. Mina naglar har jag gjort i halmstad hos en bekant som är skitbra. Sedan så finns
det en massa andra lacker man kan köpa som stärker naglarna, några är sesamolja, avacadolja och
calcium
lack. Du kan också köppa ett kitt från depend som är väldigt bra. Lådan är röd/grå med en hand på.

* Ska man platta håret kan det vara bra att använda skyddande produkter, så som LOREALS studio hot
straight
eller liknande.


2009-10-03 | 14:19:22 | | 2 Kommentarer

!Hårinpackning ett måste för vackert hår!

Hema gjord eller färdigköppta hårinpackning?

Jag använder båda och tycker det är de bästa. Att ge håret maximalt med olika näring känns håret mer friskt och inte livlös. Dock har jag inte hunnit med att göra hårinpackning lika offta på senaste tiden och det märks efter ett tag. Håret känns mer livlös, glanslös och tovorna blir allt fler och svårare att reda ut. 

Att sova med lätt flättad hår är ett bra tips för att undervika tovor, men oönskade lockor kan vara ett problem då man ska platta håret på morgonen. Frågan är då vilket sliter på hårte mäst?

Några tips för ett finare friskare hår är att:

* tvätta inte håret allt för offta då hårbotten kan bli torrt och ireterad.
   håret kan också blir tort och ökar risken för klyvna toppar.
* Använd alltid värmeskyddande produkter om du ska platta eller föna håret.
* handukstorrka håret är det bässta.
* klipp topparna offta.
* klipp själv om du inte känner en bra frisör! de klipper alltid för mycket tycker jag.
   Ett sätt att klippa endast de slittna håret är att ta en slinga hår i gaget och kolla igenom och klipp dem en och en
   Har du uppklippt hår kan du sätta lite hår mellan fingrarna och böja de. Då kommer de korta håret att sticka
   upp och då klipper du de. då får du samma uppklippning, men endast kortare och det slittna är borta.

INPACKINGS TIPS

* olivolja. Det är bra för tort och sprödat hår. smörj in håret med olivolja och ha det ett bra tag. Sedan när du ska
   tvätta bort det tar du champoon.
   direkt på håret och sedan skölj ur som vanligt.  HÅret kommer då att se fettigt utt i några få dagar men sedan
   har de overflödade oljan sugs upp av håret.
* Loreals elvital är också ett bra alltetnativt. Dock lite dyrt men vär det tycker jag. Kostar runt 60-80 kr. De har också för olika hårtyper
   man själv kan välja mellan.
* Hair Repair hårinpackning. Dock vet jag ej vilket märke det är men det är i en rosa plast förpakning. Ett stort
   plus är att den inte är testat på djur. Det är ett bilig alternativ som kostar runt en 20 lapp.
* Aquolina Hair Mask, Ananas är också én absolut favorit. Den är anpassad för slitet hår och doften sitter i länge.
   Dock kostar den lite mer runt en 100 lapp, mene absolut värt priset.

FÅ HÅRET ATT VÄXA SNABBARE

Själv har jag inte väntat i så många år för att få mitt hår att växa till höfterna.

Det enda jag använde var ett grönt oljepiller från Thailand. Det är olja i som man slipper sönder och smörjar i håret. Ska ej tvättas bort. Japp så enkelt var det!

Ett annat tips som jag har hört men inte rekomederar är att krossa p--piller och ha i tillsammans med hårinpackningen. Det  hormoner i P-piller som snabbar på hormonerna i håret.

Kostillskot och vitaminer är ett annat allernativt. Dock är jag inte så mycket för att stoppa i mig en massa.  
farligt tror jag nog inte att det ä-r, annars hade dem inte solt det. Eller?
Kostillskor för hår, hår hud och naglar  finns det annar gott om hos hällsobutikerna.

Löshår, ett lite dyrare alternativ. Inte alltid så kul i längden men i väntan på att håret ska växa, varför inte ?

2009-10-03 | 12:52:48 | | 3 Kommentarer

DRÖMHUS

Nu äntligen är jag snart klar med mitt hus. Jag har laddat ner ett skis pogram som jag har byggt huset på. SKIT COOL ÄR DET! Pogramet aldså, själva huset är väll så där måste jag tala om. Men det har varit kul. Än sålänge är den int helt klar men så fort den blir klar kanske kanske kommer det upp en vacker bild på den.
Jag kan börja med att tala om att huset är ganska fyrkantigt, på grund av min fanesi brist. Men vacker är den må ni tro. På övervåningen är det fönseter runt hela huset och balkon på både framsida och baksida. Utegrill och utealltan är ett måste och en stor fet garage har jag byggt till på framsidan huset. Drömmen om att fylla dem med massor av fina bilar är jag förhoppningsvis inte ensam om. eller?
sedan har jag ett stort vattenfontän framför huset som man kan köra runt mm.

2009-10-03 | 12:14:36 | | 1 Kommentarer