Trött och seg

Ush va jag är tröt eg och känner mig så lat.  Direkt efter spanskan åkte jag hem till tim och åt sedan så läste jag bara några siror ur geografibken som vi ska ha prov i och sedan så somnade jag som en stock. Och kan ni tänka er, just precis som jag sov som bäst ringde det på in mobil ! Först va det jobbet som bara ville bekräfta att jag hade ledig den  december dagen efter idol ! och sedan en klass kompis!
Det är sjukt att jag har son otur när det gäller att få sova i fred :O (i allafall på dagarna) kanskeär det för att det inte är tänkt att man ska sova middag.
Men hur som hälls så är jag hemma hos mig sj nu. Fast  jaa jag hade ju tänkt att lägga in ett inlägg så fort jag kom hem att trafikskolan bev det inget av, men det gick inte det häller. Hemma väntade Kasper lilla förjäves på att jag ska komma hem och leka med han. Sedan så tog han över men tv och kollade på pippi tills nu. Tack och lov att pippi inte är  värdens längst film. Annars hade jag nog aldrig fått ågga in på mn blogg i kväll.
Som ni förstår s är min tv kopplad till datorn så jag använder den som data skärm.
Tyvär så ahde jag för tillfället ingen annan bild på han alls på datorn. Men som sakt snart ett halvår gammal bild duger väll :P

2009-11-17 | 20:26:32 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback