fira något speciellt

På torsdag ska jag och min pojkvän fira våran ett års dag.

Därför kom jag att tänka på en massa annat skoj man skulle kunna göra för er andra som ska fira något speciellt, om man skulle ha tröttnat på de vanliga upplevelser man kan köpa på nätet. Dessutom är det billigare och oftast mer uppskattad att göra något man själv har lagt tid och energi på.

Jag tycker det är så kul med kreativa saker som glädje andra människor. Det är nog en människas största lycka att göra andra glad och vara den som ger än den som bara får och får men aldrig ger.

 

1, Hyr ett rum eller en lokal. Ett hyfsat liten och mysig. Sedan så framkallar du en masa bilder för att sedan sätta upp dem med häftmassa på vägen. Sätt dem huller om buller och varför inte sätta upp en massa minneslappar med små gulliga texter om personen du ska överraska eller kommentarerna till bilden. Välj gärna lapparna i olika färger för att få det mer färgglad. Sedan så kan du ju alltid spela in en liten film när personen nyss ha vaknat eller annat gulligt för att sedan spela upp det i rummet på projektor. Ett annat alternativ är ju en bildspel. Och det viktigaste av allt är ju stämningen. halv mörkt och romantisk med musik. Varför inte ha levande jus? Sedan så ska det ju vara något att göra där med, och inte bara gå runt och titta på alla bilderna som ni kanske ha flera söta minen ifrån. Kanske kan du duka upp för en romantisk middag eller annat skoj. Sedan så kan du ju alltid stänga av filmen/bildspelet du gjort och byta till en bra film. Det bästa vore kanske om ni kunde övernatta där  i  eran alldeles egna rum.

 

2, varför inte ge en fin present så som en egen bok. Ja skriv en bok där du skriver kanske från den första dagen ni träffades, sekunden ni träffades, minuten till och med om du minns det. Skriv ner alla tankar och minen om som ni delar med massor av bilder, klistermärken och paljetter. Kanske firar du ett år som mig snart, då kan du ju skriva från första dan tills ett år.

 

3, Kinderäggen är inte bara några goda chokladägg med leksaker för barn. Det kan faktiskt bli en av värdens romantiska present med lite fantasi. Jag har själv gjort det till min pojkvän på halvårs dan, och det var superlyckad.

Så här gör du. Du köper en låda kinderägg och öppnar lådan underifrån fint. Sedan plockar du ut och tar bort foliet fint utan att ta sönder den. Sedan så är det bara att dela den till två halvor  där det går en sträck. Det gör du enklas med en vas matkniv eller brödkniv. Sedan så är det bara att plocka ut leksakerna och lägger in det du vill ge. Själv så la jag i små lappar med ulliga texter, men ni kan ju alltid lägga in annat tänkbart. En förlovnings ring hade ju inte varit helt fel. Själv så hade jag nog blivit glad av att få en bilnyckel haha . om den nu få plats.

När du då är klar så är det bara att köpa en chokladkaka och smälta den. Sedan så ta du den smälta chokladen och ”limmar” ihop äggen. Glöm nu inte ”leksakerna” sätt sedan på foliet och in i lådan som dem va och limma ihop den med. Sen var det klart!

 


2009-11-02 | 09:16:59 | | 8 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Anonym

svar:Haha tack :Dför då kan man tända ljus o ha det mysigt :) gillar när löven ändrar färg.

2009-11-02 // 10:34:29
» thea

vilka roliga idéer, :)sv: attans då. men saker till hemmet är ju inte heller helt fel, fats de klart roligt om man hittar nåt åt sig själv också! :)

2009-11-02 // 10:36:08
» Gökce Ebru

- jag hade det jätte bra där! jag var där i en vecka :)

2009-11-02 // 11:38:31
» olivia

Vilka Härliga idéer! :D

2009-11-02 // 15:52:51
» miiah

SV: Okej, hihi :)

Är allt bra med dig då? :)kramar

2009-11-02 // 15:59:27
» Stephanie

Hejhej så söt blogg du har =D

2009-11-02 // 16:12:15
» nicole$pinord

svar; okejokej, jorå det blev det både fredag och lördag ;p

2009-11-02 // 16:44:15
» andrea

okej ;P Typ bara skolan :D Har du några planer ifrån helgen? :D

2009-11-02 // 17:38:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback