Lär dig av misstagen och på så sätt utvecklas man som människa

Något jag och två kompisar disskuterade i dag  somjag tycke va väldigt intresant va, att allting omkring oss har i senaste tiden förändras med stormsteg. Visseligen så märker vi inte själva varandras förändring, men det trot jag kan bero på att vi är kompisar och förändras sakta tillsammans, samtidigt som vi träffas varje dag.
Varför vi människor förändras och hur vi förändras tror jag beror på vad man går igenom, vilka problem man möter och vilka kundskaper man lär sig.
Ett exepel jag kan ta som hände här om dan,är att jag och en annan vän inte kom överäns. Detta lede till ett gräl som jag lärde mig mycket av. Aldså från en liten sak till en stor grej har jag lärt mig mycket om vänskap och hur jag bör va i olika sitruationer.

Men eftersom att jag är mogen nog att tänka  och göra det jag anser vara rätt för mig själv så går jag inte runt och snacka en massa skit om personen.
Med detta vill jag säga att skit snack löser inte problem mina kära läsare. använd istället förnuftet, om inte visar det bara att du inte har någon.
Tiden förändras och lika så gör vi människor. Det jag vill säga är att man ska våga vara sig själv, våga säga det man tycker om tänker. Vårda sina sanna vänner och så viner du en san relation till dina nära och kära.
Alla sanna förhållande fär svåra att bygga upp. Det tar tid och det måste det få göra. Men med några sekunder kan nästan alla förhållande förstöras hur enkelt som hälst.
Om du dår en dag upptäker att en vän eller en när och kär inte är den du trode att den va, vad gör man då? joo man kapar. Eller bara låta personen vara en du "vet vem" men inte längre känner.

Jag älskar att bli besviken i bland. Då vet jag att jag har lärt mig något och kanske till och med kan utveckla mig som person. Tex om jag har hjälp en person igenom många grejer. Ståt vid dens sida då den ha behövt det, lysnat, get råd och stötat den. Hjälp den att hålla reda på skoluppgifter och hela det där kitet en vän gör utan att átt förvänta sig något alls tillbaka förutom ett tack. ja och sedan sä-ger vi att jag inte får ett tack utan skit eller att jag bara va ute och kycklade och drömer eller liknande, vad gör man då?
Man slutar upp att finnas där fö-r personen så klart. För sodanna personer brukas ofta få vänner ha.
Och en färre blir det varje gång personen inte lär sig att vårda ett vänskap med förnuft.

Många gånger har jag funderat på varför jag inte skaffa mig fler nära vänner. Nu vet jag nog varför. För at mina närmsta vänner som jag redan har är världens underbaraste människor! Och jag hoppas ni vet om det. Jag har värdens finaste familj och värdens underbarast pojkvän som jag vet står brevid mig efter allt vi har gått igenom tillsammans. Jag äär ingen girig person. Kanske är det därför som jag är nöjd med det jag har. Enligt mig är kvaliteten det viktigaste och inte kvantiteten.

Detta har jag funderat på mycket under det senaste dagar som ni förstår och slutligen inset sanningen. Sana vänner är dem som inte springer iväg när spöken väl kommer fram, och springer en så springer vi alla. En för alla och alla för en som man bruka säga. Hade jag varit ett företag sä vet jag med 100% nu att jag skulle ha gott i konkurs f-ör länge sen. Att jag bara ger och ger, hjälper och hjälper men får inget tillbaka. Härdan efter ska jag både ge och ta. Får jag inget, ger jag inget thats it my friends.

Men nu måste jag tyvär gå ocg fixa mig i ordning för att åka till halmstad och kolla på 2012 med Tina, Klas, Oliver, Tim, Jenny, Per, Carolin, Daniel, Fidde och jag så klart. Sedan så ska vi äta tacos hoss Jenny och Per. Jag älskar taccoos och min mun vattnas så att det snart blir övesvämning allaredan.
Ska bli så kul, hoppas ni andra få en härlig fredags kväll och missa nu inte Idol för det gör jag!

2009-11-13 | 15:56:50 | | 16 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» tessan

nemen stackare =(=(

Hoppas att det blir bättre =)

nepp det har jag inte =(=(

=PVad händer det ihelgen?? keraaam

2009-11-13 // 16:01:22
» FLOOSAN-LIVET SOM MAMMA

tack så hemskt mycket

2009-11-13 // 16:13:37
» Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

hehe tack tack:)

2009-11-13 // 16:18:18
» Julle

mycket funderingar, smart sätt att tänka^^ håller värkligen med dig, varje sak som händer påverkar en och ändrar en som person :)

btw så ville jag bara såga att din blogg är jättesöt ocg fin :D hoppas filen är bra :3

2009-11-13 // 16:24:12
» Make Up Artist på Make Up Store

ah älskar det armbandet :D ja hoppas syrran får med sig det :Dsupersöt blogg förresten!

2009-11-13 // 16:28:05
» FLOOSAN-LIVET SOM MAMMA

ja eller hur, hur smart som helst =)

2009-11-13 // 16:38:05
» felicia

svar: skillnaden är att du antagligen har bättre ämnesomsättning än vad jag har. Går upp i vikt jätte lätt till och med och jag mår inte bra om jag går upp många kilo tiil :P

2009-11-13 // 17:11:08
» miiah

SV: Jaså okej, inte roligt ju :(

Men det kommer nog tillbaka någongång :) Man måste ju blogga för sin egen skull och inte för andra lixom.Är allt bra annars? =)

kram

2009-11-13 // 18:05:01
» tessan

=)

inte så mycket =P vet ej vad jag ska hitta på..hoppas att du får det kul ikväll och ihelgen =)

2009-11-13 // 18:24:22
» Lilmary

Hehe, nej bara med vädret ;p

Själv?

2009-11-13 // 20:43:48
» julle

SV: jag antar det^^ men det är roligt att du skerv så mkt vad du tänker :D det är inte många bloggar man kan läsa sånnt på (kanske för att de flesta inte orkar läsa långa innlägg :P hehe)

hur är det med idg idag då? :)

2009-11-13 // 20:56:09
» Caisa

Hejsan :>

kika gärna in i min lilla blogg!

KRAM

http://caisaandersson.blogg.se/

http://caisaandersson.blogg.se/

2009-11-13 // 21:24:53
» Ligon ♥ - ஜKawaiiஜ

visst är dom :) haft en bra fredag? <3 svara gärna på dagen fråga : är fredag den 13 din otursdag? ;)

kram

2009-11-13 // 23:41:49
» me

-nää faktiskt inte, om man då inte bortser från att jag fick reda på att en lärare ska vara ledig i en evighet, men annars har allt varit som det brukar. själv då? :)

lägga till varandra på bloglovin?=]

2009-11-14 // 00:04:45
» Marcus Å

Du har rätt i det du skriver :)Kul på öppet hus idag?

2009-11-14 // 10:05:54
» mubbe

hej fön jag veta att du kommer att läsa din blogg.

ville bara säga att jag inte kan komma imon, har allt för mkt att göra, men hoppas att ni har det bra.

ville dessutom snack med dig om en sak, men det tar jag i skolan

ha detkul, okej

bye

2009-11-15 // 23:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback