De roligaste julklppstipsen

 

 

1, På vintern är det kallt och oftast så fryser man om fötterna så. Därför så tänkte jag att det skulle vara varmt och go kanske med tofflor passande både för tjejer och killar. Finns att hitta på de flesta sexbutikerna.

 

2, Många killar älskar ju att kolla på tjejers bröst. Jag kan för stå. Dem är faktiskt mysiga att ta på. Men nu kan de faktiskt få egna de kan ha med sig överallt inomhus. Finns också att hitta på de flesta sexbutikerna.

 

3, Jag älskar att bada med badanka. Därför så tänkte jag att dena ankan va as ball att ha i badkaren så länge man låter den simma fritt och inte busar med den. Men har du kanske en kompis eller bekant som tycker det är ensamt att bada sj hemma kan du ju alltid ge henne en vän till julklapp.

 

4, Woododocka eller Woododolls. Super coola med magiska krafter du kan ladda på enligt introduktionerna. Jag har själv en som inte är med här. Hon hete typ suduha eller nått sånt, en blond som är anpassad för tejer. Finns att köpa på http://www.voodolls.se/se/?gclid=COS634eC8p0CFRWF3godOjSYxQ

Där kan du dessutom läsa mer om deras krafter.

 

5, Push up kalsonge. Många killar önskar ju sig större. Och det kan ju vi tjejer få med våra bh. Därför ska man inte vara orättvis och ge någon det dem önskar. Finns bland annat att köpa på coolstuff.se

 

6, Vi ska ta hand om oss mera tycker jag. Vara säkra på våra beslut och göra det bästa för alla. Denna eller liknande paket hittar man nästan överallt på sexbutikerna.

 

7,  Ibland kan man få oväntad besök och vilda veckor. Därför är det kanske bra att få ett sån här paket till jul. Finns också på det flesta sexbutikerna.

 

8, en tidigare grej jag presenterat hihi. Jez-Estender finns bland annat på http://www.storrepenis.se/

Kanske uppskattad om någon önskar sig lite större till jul.

 

9, En växt med text på. Finns på I love U med. Fick en sån själv en gång som dog hiih. Ett tips är att inte vattna så mycket som mig. Finns på blandannat coolstuff.se

 

19; Godisunderklädder finns i både string trosa också. Köpte själv en sån till en kompis på 18års dag. Det var skoj.

 

När man köper julklappar ska man inte tänka så mycket. Det ska ju endå bara öppnas in för släkt och vänner. Gamle morfar och mormor. Hoppas redan nu att ni får en fin jul och skoj i afären på jakt efter årets bästa julklappar.


2009-11-05 | 08:13:57 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Gökce Ebru

- ååå vad söt du e gumman de klart de är okey :)

2009-11-05 // 08:29:59
» Tess

Haha :D

2009-11-05 // 18:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback