Asia spa

Ni får ursäkta mina mörka bilder. Det var inte mitt fel det var deras belysning.

(jag gillar att skylla på duma förklaringar)

Men hur som hälst så kommer det några bilder från när jag va på spa den 5 nov

Så här skulle man nästan ha hemma. Dunkar med shampoo, salsam, body ge´l och body scrub.Japansk duch. Så här ser det faktiskt ut på vissa thailänddska duchar med.Jag kännde mig nätan små hemma där.Så här såg hallen där ut. Super myssigt. Vissa väggar var gjord av "papper" så som i japan

Det här testade jag aldrig så feg som jag va. Det var is kallt vatten där som man skule duppa sig i och sedan gå och basta. Jag doppade bara ner fingret och viste att jag aldrig skulle klara av det. Snälla nån frysen hemma hoss mig var ju knapt så kalt.

Här sitter då jag i lågtemperaturs bastun. Man ser knappt mig:P men det gör inget. det stog på dörren att de va typ42 grader där så det va lagom för mig för på den andra stod det att de skule vara 84 typ. Usch då skulle jag bli som hel grillad kyckling när jag kom ut.


Detta var ett utav mina favoriter. Jag älskae mssage sängen och massage soffan. supper sköna va dem och troligen så var det här som gjorde att jag fick så ont över hella kroppen dagen efter.
Andra favoriter var vara källan. Den va så avslappnande och sjukt skön.
Gungorna på högsta våningen var också en absolut favorit. Det var så skönt att liga där ihoppkrupen som ett litet smädbarn och bli vaggad till sen fina utsikten över en del av Varberg.
Sedan så blev jag aldeles kär i den tropiska regnduchen med. I stort sätt bara varmvatten och lite ljus men endå.

Annat så som tångbad hade dem tyvär inte så härs årtid. Lite synd. Youga och andra aktiviteter han vi inte med trots att vi va där i 4h.

2009-11-08 | 14:16:40 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» JeleN

Sv: Najs:) Det känner jag igen :) Jag det var skoj.. vi fick göra ansiktskur på varandra:)

2009-11-09 // 22:47:56
» Aysel Lale R

- gud så skönt det såg ut :)

2009-11-10 // 16:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback