Högerklickskydd

I ett annat tidigare inlägg har jag skrivit att jag har högerklicks skyddat min blogg vilket är egenteligen ganska tråkigt med tanken på att jag ibland har olika bloggkoder som jag delar med mig av. Men så är det tyvär.
Men med högerklicks skudd kan man endå hämta en massa utav andra.
HUr som hälst så har jag fåt förfrågan om hur man gör det och därför så tänkte jag dela med mig det till era andra som är intresserade. Dck så kan man som sakt endå kopiera som många redan vet, men det finns fortfarande sona som inte har lät sig det och då är högerklicksskyddet bätre än inget alls.

så här er koden ut:
<body oncontextmenu="return false">

Klistra in dena koden i kodmallen. Funkar det inte så kan du testa med att byta ut dena koden mot bodyn i kodmalen.
et finns en massa andra sätt man kan göra detta på men jag tyckte att deta var änklast så lycka till!2009-11-26 | 14:49:39 | | 11 Kommentarer

Länka inläggsrubriken direkt till kommentarerna

I dag har jag gjort så att ni kan klicka på inläggsrubriken och komma direkt till kommentarerna. Coolt vah!

här med hade jag tänkt att redogöra för er hur det går till för er som är intreserade att göra det samma.

 

1, Först börjar ni med att gå in npå kodmalen och leta upp "komentarer" om ni inte har ändrat det sentidigare. Som ni ser så har jag Kommentarer här tack <3

2, Därefter kopierarn ni det som står före det jah har ringat in i rött.

3, Leta upp <h3> den står några rader åvanför komentarer. Före <h3> klistrar ni in det ni kopierade. Det kommer då att se ut så som på bilden.

4, där efter stänger ni taggen genom att säta </a> bakom </h3>. Aldså det sista ingringade i rött.

Det va väll inte så svårt. Lyckatill!


2009-11-25 | 20:18:28 | | 1 Kommentarer

Kasper uppträder

När nere kommer ni att se min lilla gullunge kasper som jag tidigare berättat om men då inte hade någon ny bild på han alls. Här är en hel ny och färsk vidío då kasper uppträder med både dans och sång för oss. Även Tim är med för att göra min lilla älskade pojke sälskap.

Vist är han bara så söt. Men som sakt han är ju trots allt halv thai och då är man söt! Men det roligast i vidion måste nog vara att inte äns Tim kn låten så hur i hela friden ska en tvåårig pojken kunna den då! hahah


2009-11-25 | 17:09:49 | | 3 Kommentarer

Tatuering och bio dag

Så här såg det ut på atuerings studion. ush va vi va där länge men efter ca 4-5 timmar var vi änteligen klara och resultatet blev lika bra som väntat.Sedan så smet vi in på en thai restaurang för att äta lunch och därefter åkte vi direkt till Halmstad.
Tim hade ju sedan lång tid tillnaka funderat på att perca läppen som va planerad att det också skulle bli av. Men  som sakt det blev inte som planerad. Han köpte istället två armband och jag en sötliten roset till håret på Monkey.

Hur som så ser ni å bilden hur min pojkvän lägger kycklingben när vi är på restauranger. snyggt!

Efter en runda i Halmstad blev det bio dags NEW MOON! åhhh gud mycket bätre än väntat aså. Shit när alla mina kompisar sägger till mig att läsa bökerna har jag bara skrattat och sakt att jag inte fixa fantasi. ÅHH kunde de bara inte säga att den va bra på riktigt. OCh sedan så är det ju så att filmerna blir nästan aldrig lika bra som bökerna och då kännde jag bara nää nu måste jg läsa dem. Vi får väll se om jag lyckas finna mjig tid att röja igenom dem!

Men nu blir det läggdags för min del god natt och pus på er allisammans


2009-11-24 | 22:51:41 | | 7 Kommentarer

Tatuerings dags och en halmstad dagJa då va det slut på väntan för min pojkvän. Nu har vi varit hos tatueraren i 4 timmar för att göra tatueringen  jag själv är lite nervös om jag ska vara ärlig för jag ska också träffa min tatuerare Robban.
Efter tatueringen ska vi då hem för att ta en liten promenade med hundarna och sedan åka iväg igen. Vi ska till halmstad för att shoppa lite granna och kanske ät på någon resturang hade vi tänkt. Halmstad har så goda shushi barer mumms jag älskar!. Sedan så ska vi då kolla på den efterlänktade New moon och åka hem till mig. Det ks bli en så trevligt dag.
Dock så måste jag be om ursäkt så hämst mycket till mina kära vänner i skolan för att jag "skolkar" i dag. Men jag har faktiskt blivit så himla skoltrött och bara bara bara orkar inte mer. Måste värkeligen få ta en litten kort paus som sakt. Fick ju aldrig någon helg. Det ska i allafall bli så himla kul att komma ifrån skolan en dag till. Men jag lovar jag ska ta i som bara den så fört jag är på plats i skiolans salar igen.
ÅÅhh snart blir det idol i göteborg med ! Jag bara längtar så<3


2009-11-24 | 15:28:45 | | 7 Kommentarer

TÄVLING


Va med och tävla du också för chansen att vina setet som får dina naglar att glänsa.

Setet innehåller:
2 stora speciallack (10 ml)
3 bildbrickor (7 motiv på varje)
1 korrigeringspenna
1 skrapa
1 stämpelså här använder man det:

Så här gör du för att vara med och
tävla:

1, Skriv ett inlägg på din blogg, där du berätar om att du medvärkar i min tävling samt länkar till min bligg.
Har du ingen blogg så är det inte alls körd att vara med. Det enda du som inte har blogg behöver göra är att lägga in på en hemsida du är medlem i att du medvärkar i min tävling tex bilddagboken, frida, Facebook.

2, Sedan när du har gjort det är det bara att skriva i mina komentarer att du är med och länken till ditt inlägg så att jag kan kolla upp det. Glöm då inte att skriva korekta länk och/eller maril för att jag ska kunna kontakta er.
Lätt som en plätt va det!

Söndagen den 20 dec avslutar jag tävlingen och vinnaren presenteras på samma dag och jag ska då ha hunnit med att skicka paketet på samma dag för att hinna fram till jul. Vinnaren medelas personligen på bloggen eller på Mailen. Var därför noga med mailen! Det är jag som avgör och bästa inlägget enligt mig vinner tävlingen.
2009-11-23 | 19:24:17 | | 32 Kommentarer

Gör din egen profil

Som ni vet så var det inte alls länge sen jag gjorde en liten kort stycke om mig "porfil". I dag så sumpade jag till det rejält och klickade på "återställ kodmal" skoj vah!. skit surt va det och allting bara försvan från min blogg. Så i dag så har jag varit tvungen att ängna halva dan till att fixa om det pluss så hade jag tänkt att lägga några inlägg om hur jag fixade små detaljer på min blogg.
Så här gör man aldså en profil så som jag har gjot till höger under min bild.

1. först så går ni in i kodmallen "startsida (index)", dvs den första sidan som visas.

2. Bläddra ner tills du ser koden <div id="side">

3.
Vill du ha en rubrik överst som ser likadan ut som "kategorier", "senaste inläggen" osv så kan du använda dig utav följande kod:
<div class="navheader">Din rubrik (ex. Det här är jag)</div>
Skriv då in det under föregående kod. (deta har aldså inte jag)

4.
Använd sedan denna kod:
<font face="times new roman" size="2" color="#000000">
Klistra in eller skriv din text/presentation här </FONT>

- Här kan du givetvis byta typsnitt till arial, tahoma, georgia, trebuchet ms eller vad vad du vill!
- Du kan även byta storlek men för en presentation rekommenderar jag storlek 1 eller 2. Ett är minst och sedan blir texten större och större ju längre upp i skalan man kommer. För stort är bara för jobbigt att läsa igenom, så tänk på det.
- Färgkoden, sex nollor, står för svart men du kan byta ut mot precis den färg du vill ha. Koden för vit är "#FFFFFF". och svart kommer anars om du inte ha grejat med det.

5. Vill du ha radbrytningar, dvs det som händer när man trycker på ENTER-tangenten, så får ni skriva in koden <BR> på de ställena! Ibland behövs det två stycken <BR> efter varandra. Prova så ser ni säkert hom ni behöver en eller två.

Vill du istället bara ha ett stort mellanslag (så att texten kommer ut från kanten tex) skriver du in följande kod i kodmallen: &nbsp;

Detva då det hela. Ett bra tips är att du börja med att skriva vad det ska stå på t.ex. word eller så för att de hur det kommer att bli. Lycka till!2009-11-23 | 18:39:30 | | 2 Kommentarer

Ny målade naglar

Nys så satt jag och målade mina naglar medans min pojkvän kollade på simpson jävlen. ush så jäkla dålig tecknad! Hoppas att alla hata simpson lika mycket som jag. Ok men över till annat så som Hello kitty. Mycket bättre! Så här blev altså reultatet av mina naglar. Vist blev det bra? Och änu bättre är dem nu för nu har jag tagit bort det som blev utanför som ni fortfarand ser på bilden.


Hello Kittyn har jag aldså inte målat själv, utan jag har " skrapat och stämplat" ditt det. Det är skit enkelt och super skoja att holla på med naglar. Man behöver aldså inte vara duktig. Detta sättet finns att köpa även i sverige men min är köpt i Thailand.
Och nu när det närmar sig jul hade jag tänkt att TÄVLA UT ett sådanhär sett till någon utav mina läsare!
I morgon lägger jag ett inlägg på tävlingen så HOLL UTKIK!


2009-11-23 | 16:48:14 | | 6 Kommentarer

En designad klänning

RÖSTA HÄR!

http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=3297

Nu har jag gjort som flera andra av er säker också har gjort.. Designat en egen klänning!
Klicka dig in längst upp för att se hur klänningen ser ut och rösta snälla.


2009-11-23 | 12:47:47 | | 14 Kommentarer

Vad tänker du på när du har sex?

I natt vaknade jag men en hel korkad dröm. Det orkaste måste nog vara att jag knapt mine som det va  en dröm eller det va värkligt.
Jag drömde att jag och min pojkvän gjorde slut på grund av en dum sak. Jag frågade han vad han tä-nkte på då vi -älskar och fick svaran -alltmöjligt och blev skit sur för att det inte va mig han tänkte på. Så då tog jagmina sacker packade det i bilen och var på vägg att flytta. Det allra dumaste va att han földe aldrig efter mig och bara lät mig sticka så där bara.
När jag sedan vaknade på morgonen stälde jag samma fråga och fick ett mycket bättre svar som jag va super nöjd med.
Men nått jag ska vara riktigt ärlig om är att jag vet faktiskt inte vad jag tänker på då vi älskar. Har ni någongån tänkt på vad ni tänker på


2009-11-23 | 11:31:33 | | 1 Kommentarer

Det är söndag

Nu är jag änteligen hemma efter en långarbetsdag. Roligt nog så hade vi det ganska kul på jobbet och så vaddet ju som sakt inte så mycket folk. MEN NÄSTA HELG NI! Då är det lönehelg och folk bara springer runt på gekås som små myror -. ush
Men jag ska inte klaga. Jag är trots allt hemma nu ny duschad och luktar gott-. Det känner ni säkert ända ditt framför era datorer inte sant?
Dock så har jag ont i hela kroppen och somtur är så får jag ju masage varje natt av min älskade eim, i dag har han desutom lovat extra mycket helkroppsmasage för att jag har ont.

Lite ångest över att det är måndag i morgon allarfedan. Vill bara ha en ledig dag då jag kan vila ut mig så himla mycket, men men sånt är livet.
Jag ska i allafalla lägga mig och få en skön massage nu så jag inte är trött tills i morgon då jag börjar redan vid 8.
Fast tja jag jag slutar ju skolan redan vid 11.25 i morgon och ska vidare till trafikskolan en stund bara så-, det blir en kort dag för min del.2009-11-22 | 22:12:34 | | 12 Kommentarer

Pole dance fail

Här är mina två favoritaa poledance fails, skit roliga är dem och har vä-rkeligen fått miga att fundeera yterligare en gån om jag verkeligen vill börja med poledance. "skadeglädien den enda sanna glädien"

2009-11-21 | 20:00:42 | | 25 Kommentarer

Läget i Ullared

Nu har jag änteligen  kommit hem från jobbet och är aldeles slut nästan ush. Hade en hyfsat fin dag med en j*dra massa skratt.  Kön in till gekås va precis vad jag hade förväntat mig. Kilometer långa nästan. Men nu är jag som sakt hemma och ska hoppa i duchen vi syns puss.2009-11-21 | 18:51:47 | | 7 Kommentarer

Armband

vist va den supper snygg. Dena hittade jag på http://sweetadeline.se

För tt vinna dena smycken eller en massa andra as snygga så gör som nmig och va med i tävlingen

http://takai.blogg.se/2009/november/tavling.html#comment    Tävlingen slutar på Söndag så skyna dig och va med du också!2009-11-20 | 17:08:30 | | 28 Kommentarer

Änteligen hemma

Änteligen har jag kommit heme och har fullt upp som vanligt. Prove i kinseiska gock bra och lika så grografin . Gu va skönt att ha det avlkarad nu.
Men nu så förbereder min mamma för en härlig tjejkväll tillsammans med hennes kompisar och jag måste atuligtvis gå ner och hjälpa till med maten sedan så ska jag göra det sälskap och åka hem till Tim för att sova där i natt. Som sakt hur ska jag kuna sova i oväsen. Ni vet ju hur tjejer låter på en tjejkväll. Eftersom att jag har en lång arbetsdag framför mig så hoppas jag på bättre sömn än så så klart. Shingeling måste dra nu hopas ni får en forsat trevlig kväll och mycket skratt.2009-11-20 | 16:41:46 | | 7 Kommentarer

God morgon

Det togg banumed tid innan jag ville koliva upp ur sängen i morse. sov så himla gott efter två nättes mardrömar efter de äckliga bilderna på larverna Men nu är jag änteligen i skolan pigg och glad inför provet om några mnuter. ÖNSKA MIG LYCKA TILL :D
måate gå nu puss


2009-11-20 | 08:01:29 | | 1 Kommentarer

Hem juva hem

Änteligen har jag kommit hem igen fefter en lång och ganaka tuff skoldag. imorgon har jag yterligare en dag men två viktiga prov framför micg och måste därför plugga nu som ni förstår. åhh snälla önska mig lycka till nu alla :D och hoppas ni får en forsat trevlig kväll. Jag ska banumed ta MVG i Både geografi och kinesiska!


2009-11-19 | 17:47:36 | | 3 Kommentarer

New moon

Och igen så va det bio dags för oss. Tre biljeter är bokade för den omtalade filmen nwe moon. Dock så vet jag inte varför men jag känner mig inte alls sygen på att se den, så som jag har känt med dem andra filmerna. Men det ska endå bli skoj att  se den. Ärloigt5 talat så har jag tyvär inte sett på dem andra avsnitten av dena serien eller vad man ska säga. Och inte häller har jag läst någon av bökerna. Jag kan bara inte läsa fantasi böker. Det liksom går bara inte in i mig och få mig att känna samma kännsla som att läsa en värklighetsbaserad bok som jag kan sätta mig in ni. Kanske är det för att jag är fantasilös. vem vet.

Som ni förstår så älskar jag att hitta på små roliga grejer. Det är liksom en vila emelanåt. Som att smörja morton ibland efter all stress man går igenom om dagarna. Vist kan det vara härligt med lie annar då.

Föresten så glömde jag kanske att berätta det att jag tog min andra körlektion med trafikskolan i dag. Det va kul. Stefan som jag kör med r så himla rolig och samtisigt as bra lärare. Hoppas på körkortet snartas :D


2009-11-18 | 20:13:04 | | 13 Kommentarer

blogg förändring

som ni kanske redan ser nu så har jag ängnat dagen till att ändra lite små detaljer på bloggen. JAg har bland annat lagt till en liten "kort" text profi om mig sj. Dock så blev den inte allas så kort som jag hade tänkt mig, men hoppas att ni ska årka läsa det illa endå.
Sedan så har jag skyddat den från att kuna högerklicka på min blogg nu. Dock såär det ganska tråkigt att behöva göra det med tanken på att jag ha gratis koder för alla på kategorin Bogg design. Men som sakt ni vet väll att det fortfarande går att kopiera som sakt. Sedan så är det så här va att man får räkna med att ingenting som man har lagt upp på nätet är ens egen privata grejer nästan.
Men nu måste jag verkeligen plugga på har två prov  i morgon som jag knapt ha öppnat ögonen för, ush va lat jag är.


2009-11-18 | 18:23:12 | | 10 Kommentarer

Vin en iphone på Fokis blogg

Ibland så känner jag bara att jag har en sn himla tur!

JAg sat och letade en mobiltelefon till min mamma som julklapp och ha funderat på en Prda 2 om ni har sett den. Ur snygg är en men också skit dyr. Men som sakt, det är jul en gång om året och jag har bara en enda mamma. Så vad gör man inte för henne-
Men sedan så kollade jag in Fokis blogg och upptäkte tat hon hade en tävling där. Priset va en ihone och ja vist varför inte.
Det enda man behövde göra var att gå in på Mrgizmo och välja fram ett skal man tycte va finas. Här ser ni då den jag tyckte va finast. Vist va den fin?

Svårare än så va det inte för att vaa med i tävlingen. så gör et du också för chansen att vina e iphone. Sedan så är det så här med va att jag gilla Folis blogg annars hade jag aldrig länkat till henne :P

http://fokis.se/index.html (klicka här för att vara med och tävla du också)http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Engraved-Case-med-fjarilar-bla.html2009-11-18 | 13:42:34 | | 12 Kommentarer

Medkänsl

Vist  viste ni att gäspning smittar! Men inte på alla förstås. Något många kanske inte vet är att gäspning ändast smittar av på personer man känner bra. Det är aldså ett säta att visa medkänsla. Ja tro det eller ej men det är vetenskapligt bevisad också fick jag veta här om dan.
Sedan des så har jag lagt märke till de lesta som gäspar och vilka som gäspar efter.
tja och det kanske stämer.
Tästa och lägg märke så får ni se. lycka till!2009-11-18 | 12:56:12 | | 2 Kommentarer

Vartning! Titta inte så noga

Efter att ha sovit dåligt i natt va jag bara så tvungen att se efter de dära fular Cordylobia anthropophaga larver om det värkligen va sant. USh och så fann jag dessa bilderna. Vidriga! Tyvär så fattade jag inte vad det stogg om bilderna för det stog typ på Tyska så kan ni så sök på google så kan ni väll ta och beräta för mig med:P


Till och med på Wikipedia hade dem dena äckliga bilden. Jag vet inte varför ja kollar trotts att jag cklas av dem. Det känns som om det förbjudna är lockande på något sätt och jag måste bara få veta mer om dessa larver.
Men vet aldrig om vad man kan råka ut för utomlands, så kanske är det bästa att skaffa sig kundskaper om vad dem bruka vara så jag kan hålla mig undan.2009-11-18 | 12:10:29 | | 5 Kommentarer

Bröst Bröst och Bröst

Få större bröst av att flyga med finnair!

http://www.salongk.se/artiklar/2009/11/17/14684063/index.xml

heheh jaa det är sant! klicka på länken sj så ska du se att man faktiskt kan få det om man vill.
Tyckte det va ett bra alternativ. Jag menar man behöver ju inte välja det om man inte vill. Det är ju ingen som har tvingat på det så.

På tal om bröst så hittade jag detta på nättet vilken sida det va mins jag inte riktigt.


det va en kvinna som hade fåt ett blödande sår på bröste och plostrade det. efter en dag plockade hon bort plostret och hittade små hål med levande Cordylobia anthropophaga larver. Larverna är från en flugga från Sydafrika -tubun flugan.

Ush aså va äckligt det ser ut. Hde det varit på mig  hade jag nog valt att operera bort dem helt. Jag menar se som de ser ut. det ser ut som där bina bor eller getingar vad det nu heter. Jag ryser ju när jag ser deta. Ush kommer typ att drömma mardrömmar i natt. Det konstiga är att hon inte kännde något. Eller tja vad vet jag :P
hoppas ba att det va en fake bild, annars blir jag nog liite rädd när jag är utomlands.
Kanske glömde jag äga att deta va i Zimbabwe.


2009-11-17 | 21:17:14 | | 11 Kommentarer

Trött och seg

Ush va jag är tröt eg och känner mig så lat.  Direkt efter spanskan åkte jag hem till tim och åt sedan så läste jag bara några siror ur geografibken som vi ska ha prov i och sedan så somnade jag som en stock. Och kan ni tänka er, just precis som jag sov som bäst ringde det på in mobil ! Först va det jobbet som bara ville bekräfta att jag hade ledig den  december dagen efter idol ! och sedan en klass kompis!
Det är sjukt att jag har son otur när det gäller att få sova i fred :O (i allafall på dagarna) kanskeär det för att det inte är tänkt att man ska sova middag.
Men hur som hälls så är jag hemma hos mig sj nu. Fast  jaa jag hade ju tänkt att lägga in ett inlägg så fort jag kom hem att trafikskolan bev det inget av, men det gick inte det häller. Hemma väntade Kasper lilla förjäves på att jag ska komma hem och leka med han. Sedan så tog han över men tv och kollade på pippi tills nu. Tack och lov att pippi inte är  värdens längst film. Annars hade jag nog aldrig fått ågga in på mn blogg i kväll.
Som ni förstår s är min tv kopplad till datorn så jag använder den som data skärm.
Tyvär så ahde jag för tillfället ingen annan bild på han alls på datorn. Men som sakt snart ett halvår gammal bild duger väll :P

2009-11-17 | 20:26:32 | | 0 Kommentarer

Önskelista


Här om dan så funderade jag också på vad jag önskade ig till julklapp och kom på att jag önskade mig faktiskt ingenting. JA DET ÄR SANT INGENTING!
vilket är väldigt tråkigt förstås. Men så läste jag denna från dagens nyheter och tänkte åhh va smart. Man ska inte begära så mycket tycker jag. Så nu har jag också bestämt mig för att önska mig allt. Undra vad jag dår? jag är så nyfiken redan nu :D

Något annat super skoj till jul är att

Åh jag bara längtar. Och för er som inte vet vem Kevin är så kan jag tala om att det är imin enda och älskade storebror som bor i Örebror. Som ni förstår så är det en lång bitt mellan falkenberg och örebro som gör att vi sällan träffas. detta har gjrot att allla högtider och födelsedagar har blivit så mycket mer för mig för då kommer han hem :D


2009-11-17 | 16:49:34 | | 5 Kommentarer

Snart är skoldagen avklarad

Nu sitter jag och väntar på dagens sista spanska lektion . Ush trots att jag börjad 10 i dag så kändes lagen mycket ängre än vanligt. Lngtar bara tills jag kommer hem så.
Efter spanskan hade jag tänkt att plugga lite på bilskolan, men vi få se. Jag känner mig ganska tröt och utsiten i dag. Jag sov så himla dåligt och drömd något konstigt som ag inte mins.
Hur som hälst så ska jag ta mig igenom spanskalektionen och sedan så få vi se hur flitig jag är i dag.
Men jag längtar hem så och hoppas spanskalektionen går fort. Tills jag ommer hem så hoppas jag att ni får en forsat fin dag alla kära läsare puss.


2009-11-17 | 14:34:53 | | 5 Kommentarer

Måndags mys med vännerna

Nu sitter jag här i soffan och ska precis sätta på kvällens andra film. Det har varit kul att hitta på lite myskvällar med kompisarna efter ett lång paus med det. Jag och Tim har bjudit dem på spaggeti med körtfärssås-. Det va riktigt gott facktisk. Det  är alltid gott om det är jag som lagar hihi.
Det behöver inte alltid hända roliga saker, men det är faktiskt myssigt att göra något lite då och då.
Desutom är det ganska tevligt att bara snacka "skit" med någon nån kväll i allafall med Linh, Bösen och så. Dock så var det bara jag och Linh som va tjejer här, men det är lugnt. Jag tror jag börja uppskatta killars sälskapp mer och mer med tanken på vad vi kan snacka om som jag sällan gör med tjejkompisarna. OCh så är detså här att det många gånger så är det så mycket lättare att vara med dem och färre baktanke. 
Inter fö-r att det är en massa baktanke med allt när man är med tjejer men ibland så kan jag kä-nna att det är så. 
Men nu ska jag kolla vidare på filmen och hoppas ni andra får en forsat trevlig kväll.
  

2009-11-16 | 22:40:35 | | 17 Kommentarer

Flygg med stil
Det är så skoj att se kriativiteten hoss människor. Att det finns många andra som  använder hjärnan till bttre oh roligare grejer än att planera mord, våldtäckt och allt det där kriminella.
Jag menar, det här är väll endå super gulligt.


2009-11-16 | 12:45:26 | | 4 Kommentarer

Lussekatter

Nu har jaag och Tim precis bakat klar våra lussektter.

Ett stort fet ysslyckan måste jag säga. USh! Vi glömde nämnligen att ha i SOCKER! hur i hela värden har vi kunnat glömma sockret? Det är nästan lite små sjukt hehe.

Men det gör inget resultatet lev endå hyfsat bra som ni ser på de alra sista bilderna. Och  viktigaste av allt vi hade kul! Men sedan så går de ju fortarande att äta, bara det att de smakade inte sött.Vist hade jag en fin förkläder eller vad säger ni?


2009-11-15 | 18:51:13 | | 9 Kommentarer

Gårdagens kväll hemma Hos Mubina

Ännu en  gång får jag tacka Mubina och hennes familje för en as trevlig kväll med as god mat och mycket skratt. På bilden ser ni en del av bordet som består av klyftpotatis, friterad kycklingklubbor och sallad. Det va supper gott.

Sedan så får jag tacka för fikan som jag tyär inte hade någon bild på. Men som sakt ni förstår att jag blev proppmätt den dan. Nedanför så ser ni då hennes ormar. USh fula eller hur :P

Den jusa honan va fulas men hanen däremot va helt k typ.

Dock så fick jag åka hem lite tidigare än tänkt för att Tims föräldrar skulle få gärster hemma som vi va tvungna och träffa. Därmed fick jag äta ännu en gång till. Det va riktigt gott det med men dock åt jag knappt på grund av brist på matlagret inom mig. Glass och äfterätt blev det men som sakt min mage sa stop.

Imorgon hade jag däremot tänkt att bjuda några utav mina kompisar och Tims kompisar på spaggeti körtärssås hemma hoss Tim. Drt ska bli skoj och ännu roligare blir det med tanken på att vi inte ha någon skola.


2009-11-15 | 18:32:36 | | 1 Kommentarer

Idol ErikTycker bara att han kan vara så hilma söt och charmig ibland. Aså det är sjukt va somliga killar kan vara söta killar. Desutom så sjunger han bra här i vidon på någon konstig sätt. Seautom så tyckte jag att den va lite små rolig faktiskt.


2009-11-15 | 09:52:16 | | 14 Kommentarer

Tangentbord för blondiner

Satt och kollade runt på nättet för att förbered inför julen och några kommande föddelsedagar, och fann detta.

Tangentbord för blondiner stod det. Men tänk om jag vill ha ett rosa tngentborde med lite speciella knappar fast inte är en blondin då?

Lite små taskigt men samtidigt roligt faktiskt. Kanske passar det till Kissie eller blondinbella tro?


2009-11-15 | 00:04:17 | | 5 Kommentarer

Snopp navelsmycke

Nu är jag hemma hos min pojkvän och har haft en helt fantastisk kväll tillsammans med mina underbar kompisar hemma hos Mubina. TAck för kvällen tjejer det va super skoj och absolut ska det hända snart igen!
Dock så har jag inga bilder på kvällen som jag kan ladda upp just nu men så fort jag kommer hem i morgon lovar jag atde komer att vara på plats på blogen.
Men nu över till annat som ni säkert undrar över vad det är som dinglar och vinglar  här på inlägget.
Det är nämnligen så här att jag surfade runt lite överallt i jakt efter en ny navelpercings smycke. OCh från ingenstans kom denna!
Ja vad ska man säga ganska äckligt men små skoj på samma gång. Jag menar jag skulle inte vilja ha en sån här sj . USh nej! men kanske lite små skoj att ge bort:P Frågan är bara, vill dem som får de ha den tro?

2009-11-14 | 23:05:26 | | 3 Kommentarer

2012Så här såg jag ut i går då vi skulle  åka till Halmstad för att kolla på premieren av 2012. USh vilken läskig film det va. Som sakt så var det fredag den 13 ortursdagen och det va det värkeligen'. 4 gånger under filmens gång  fick bion tekniska problem och filmen stoppades. Ush det va dåligt bio stämning.
Men annars så va la filmens slut sämst och ganska sek va hela filmen ganska så segt. Men trorts att den va seg fick dem mig att gråta några gåner under filmen. Det va så sorligt med alla som inte klarade sig oc att livet va så orättvis. Men nu ska jag inte avslöja allt för mycket för er som inte ha sett filmen. Absolut så tycker jag ni ska se på den förstås men som sakt det  är bara en film, inget att vara rädd för.

Men nu få ni ha det så bra tills vidare för nu ska jga träfa några kompisar och ätta pommes med kyckling mummsfilibaba puss.


2009-11-14 | 12:23:12 | | 14 Kommentarer

Öppethus på falkenbergs gymnasieskola

I dag var det öppethus på skolan som sakt. Det va hyfsat skoj . Jag spelade  ett bilspel och tävlade om presenkort på Staduiom , men så dålig som jag va b lev det inget för min del :P
Men massa annat skoj va det som hemabakade fika, godis överallt och frukter. Mycket dans musik och sport va det med och  jag kände mig suppermätt när vi va på väg hem.


På bilden ser ni en utav mina alra bästa vänner. Linh Tran är hennes namn.  En super god puddign. Hon lyser upp min värld :D


Detta är då jag och min nya kompis Herrman. HAN  SKRÄMDE DOCK UPP MIG LITE PÅ BILDEN .

Jag är bara så glad att jag slipper jobba i dag som sakt. Men aja kunde ju ha jobbat i morgon om det inte vora för att jag är för lat för det.
2009-11-14 | 12:16:51 | | 1 Kommentarer

Lär dig av misstagen och på så sätt utvecklas man som människa

Något jag och två kompisar disskuterade i dag  somjag tycke va väldigt intresant va, att allting omkring oss har i senaste tiden förändras med stormsteg. Visseligen så märker vi inte själva varandras förändring, men det trot jag kan bero på att vi är kompisar och förändras sakta tillsammans, samtidigt som vi träffas varje dag.
Varför vi människor förändras och hur vi förändras tror jag beror på vad man går igenom, vilka problem man möter och vilka kundskaper man lär sig.
Ett exepel jag kan ta som hände här om dan,är att jag och en annan vän inte kom överäns. Detta lede till ett gräl som jag lärde mig mycket av. Aldså från en liten sak till en stor grej har jag lärt mig mycket om vänskap och hur jag bör va i olika sitruationer.

Men eftersom att jag är mogen nog att tänka  och göra det jag anser vara rätt för mig själv så går jag inte runt och snacka en massa skit om personen.
Med detta vill jag säga att skit snack löser inte problem mina kära läsare. använd istället förnuftet, om inte visar det bara att du inte har någon.
Tiden förändras och lika så gör vi människor. Det jag vill säga är att man ska våga vara sig själv, våga säga det man tycker om tänker. Vårda sina sanna vänner och så viner du en san relation till dina nära och kära.
Alla sanna förhållande fär svåra att bygga upp. Det tar tid och det måste det få göra. Men med några sekunder kan nästan alla förhållande förstöras hur enkelt som hälst.
Om du dår en dag upptäker att en vän eller en när och kär inte är den du trode att den va, vad gör man då? joo man kapar. Eller bara låta personen vara en du "vet vem" men inte längre känner.

Jag älskar att bli besviken i bland. Då vet jag att jag har lärt mig något och kanske till och med kan utveckla mig som person. Tex om jag har hjälp en person igenom många grejer. Ståt vid dens sida då den ha behövt det, lysnat, get råd och stötat den. Hjälp den att hålla reda på skoluppgifter och hela det där kitet en vän gör utan att átt förvänta sig något alls tillbaka förutom ett tack. ja och sedan sä-ger vi att jag inte får ett tack utan skit eller att jag bara va ute och kycklade och drömer eller liknande, vad gör man då?
Man slutar upp att finnas där fö-r personen så klart. För sodanna personer brukas ofta få vänner ha.
Och en färre blir det varje gång personen inte lär sig att vårda ett vänskap med förnuft.

Många gånger har jag funderat på varför jag inte skaffa mig fler nära vänner. Nu vet jag nog varför. För at mina närmsta vänner som jag redan har är världens underbaraste människor! Och jag hoppas ni vet om det. Jag har värdens finaste familj och värdens underbarast pojkvän som jag vet står brevid mig efter allt vi har gått igenom tillsammans. Jag äär ingen girig person. Kanske är det därför som jag är nöjd med det jag har. Enligt mig är kvaliteten det viktigaste och inte kvantiteten.

Detta har jag funderat på mycket under det senaste dagar som ni förstår och slutligen inset sanningen. Sana vänner är dem som inte springer iväg när spöken väl kommer fram, och springer en så springer vi alla. En för alla och alla för en som man bruka säga. Hade jag varit ett företag sä vet jag med 100% nu att jag skulle ha gott i konkurs f-ör länge sen. Att jag bara ger och ger, hjälper och hjälper men får inget tillbaka. Härdan efter ska jag både ge och ta. Får jag inget, ger jag inget thats it my friends.

Men nu måste jag tyvär gå ocg fixa mig i ordning för att åka till halmstad och kolla på 2012 med Tina, Klas, Oliver, Tim, Jenny, Per, Carolin, Daniel, Fidde och jag så klart. Sedan så ska vi äta tacos hoss Jenny och Per. Jag älskar taccoos och min mun vattnas så att det snart blir övesvämning allaredan.
Ska bli så kul, hoppas ni andra få en härlig fredags kväll och missa nu inte Idol för det gör jag!

2009-11-13 | 15:56:50 | | 16 Kommentarer

En ängel inom mig

Alla vi människor har vi olika sidor inom oss. Jag tror jag har kommit på vad jag i mästa dels består av.

2009-11-13 | 10:04:05 | | 5 Kommentarer

En liten ängel

Vist va den bara för söt? Jag mins tyvär inte vem det va som målade den på tavlan precis innan vi skulle börja redovisa våran svenska arbete. Men hur som häls så tackar jag så mycket för en super fin ängel. Dock så blev bilden en aning sötare är värkeligheten :P Jag har en son underbar klass.


2009-11-12 | 22:06:14 | | 4 Kommentarer

Dillan

Linn-lay presenterar stolt (virveltruma) Dillan! En utav mina klasskompisar men dock inte kompis annars :P för att hon är en liten tönt haa ..Det allra roligaste är att jag kommer få skit för deta ! för hon läser min blogg :P Men det gör inge hon vet att hon är en tönt hihih.

å här roligt har aldså vi klass 08sps på falkenbergs symnasieskola på lektionerna. Det va då jag hade redovisning om vad som händer efter döden som jag skrev tidigare till er. Kanske ni mins. det som står där uppe är aldså det övernatuliga.


2009-11-12 | 21:42:49 | | 1 Kommentarer

Foki och KenzaJa man kan fråga sig , vart är bloggvärden på vägg igenteligen?
Hat födder hat och Kissie är tex en av dem. Men kullle hon värkeligen få så många läsare som hon har i g om hon va mer "seriös" och va sig själv.
Jag menar vill vi lässa om Kissie eller alexandra?

2009-11-12 | 20:52:55 | | 1 Kommentarer

Premiär på 2012

I morgon klockan 17.45 ska jag änteligen få se den så omtalande filmen. I skolan ha vi pratat så mycket om dn och min engelska lärare har nu visat flera klipp under lektionen.

Vi få väll se om filmen är så bra som  man har hört eller inte. Hoppas det är fler av er som ska ditt så man kan diskutera lite om vad ni tycker.


2009-11-12 | 18:15:47 | | 6 Kommentarer

Efter dödenI den undre inlägget så frågade jag er vad ni tror skulle hända efter döden och nu tänker jag beräta vad jag tror.

Själv så tror jag på återdödseln tro jag. Jag tror att vi födds om efter att ha fått "betala" tillbaka våra synder på något sätt. Därefter så födds vi till något annat beroende på vad vi har gjort eller hur vi har levt i den tidigare livet.
Åtminstonde så vill jag tro på att få leva igen och träffa mina nära och kära.

2009-11-12 | 17:43:06 | | 0 Kommentarer

Vad händer efter döden?

Aldeles strax ska jag redovisa för klassen om ett arbete som handlar om vad som händer efter döden. Men det är något som ingen riktigt vet. Det enda vi kan göra är att tro och hoppas att det blir som vi vill.
Något jag aldeles har glömt bort är .VAD TROR NI MINA LÄSARE KOMMER ATT HÄNDA EFTER DÖDEN?


2009-11-12 | 12:49:01 | | 4 Kommentarer

Guitar hero

Tidigare så har jag ju visat att jag kanspela CS. Så i kväll tänkte jag bara tala om att jag även kan spela Guitar hero!

super skoj är det faktiskt. Tycker inte ni det?


2009-11-11 | 23:17:54 | | 6 Kommentarer

Peppakaka

Idag var jag uppe redan 7 och åkte tillskolan med tim 8. Snacka om lite små stolt jag är över mig sj. Ja jag menar När jag väll planerar att plugga lite extra före eller efter skolan så gör jag det med och inte bara säger det och låter det rina ut i sanden sän. Har nämnligen förståt att det är många som inte fixa det

Som sakt, jag fick i allafall mycket gjort. Va både på bilskolan och gjorde klar två skolarbete.

förutom det så han jag med att baka peppakakor med min pojkvän och hans bror Oliver. Det va riktigt myssig faktisk. Jag menar hur ofta är det man bakar peppa kakor om man inte gör det med sina barn eller andra små syskon.

Jag älskar att baka. Det spelar ingen roll vad det är man bakar det är kännslan och umgänget som räknas. Man umgås, bakar och pratar med varandra. Dock så är jag inte så förtjust i peppakakor men det funkar ju att "baka" det med:P

Nästa gång så funderar vi på att göra lussekatter med mycket saffran(för det gillar jag och min mamma)

Min mamma älskar lusekatter och kan nästan leva på det under julen. Efter jullen så fyller hon upp lagret fullt på lusekatter:P Hon är så gullig så min mamma. Dock så är hon lite lat och bakar aldrig själv. Men det kan också bero på att hon inte kan baka nästan.
Det här var min del av degen mot slutet då. Jag gjorde nästtan allt man kan tänka sig. fast mäst av all6t så gillar jag att äta grannarna och hjärtorn. Det är något speciellt med dem.Vi lät fantasinen flöda och skrev namn. Oj vist ha vi super coola fantasin. Tina skulle det stå längst upp men är på denna bilden inte riktigt klar än. Tina är aldså min pojkväns mamma. Sedan så står det tim och ett o för Olie. Det sissta hoppas jag värkeligen att ni vet vade det står! annars blir jag supperledsen.


Första plåten klar då. Tina (tims mamma), Klas8tims pappa), Tim(min pojkvän), Olie( tims lillebror) Linn-lay(?) och en liten ängel efter som jag e :DTills sist så lät Oliver fantasin flöda aldeles för långt ocg gjorde en liten snopp som ni ser.

Jag vet ju att det inte är någon riktigt julstämning än och kanske aldeles för tidigt att baka pepparkakor. Men vi kunde inte låta bli. Sedan så tänkte vi skapa lite extra tidigt julstämning med. Nästa gång blir det pepparkaks us. åhh vad jag längtar. det ska bli så skoj.

Hoppas att ni alla ha haft en lika trevligt kväll. eller?


2009-11-11 | 20:33:30 | | 10 Kommentarer

Super flitig

Tänk er att jag redan är i skolan i nu. Klockan va bara 8 nåär jag va frame. Det är aldså 4 hela timmar kar tills jag börja min första lektion .Det här kallar jag super flitig!
Fast egenteligen så va det så att jag sob hos min pojkvän som började 8 och jag hade ingen lust att liga kvar hemma ensam. Sedan så har jag både Kinesiska, geografi och information& lauout prov nästa vecka. Hade tänkt att plugga lite på körskolan med, men vi få se om det blir av.

Hoppas ni har haft en bra morgon och forsat trevlig dag :D
Här kommer en gammal bild på mig när jag va i en kinesisk tempel.2009-11-11 | 08:54:12 | | 16 Kommentarer

Jordens undergång = bluffJordens undergång hit och jordens undergång ditt. Vi ska alla dö den 23 december 2012.
Nu är det så här va att jag inte tror på jordens undergång!
Miljöproblem, växthusefekten. isen smälter, elektriciteten används för mycket. Naturesurserna räker inte till.

Ush va jag är trött på allt. Jag vet knapt vad jag ska glädja mig åt. Eller joo det vet jag. Jah har bokat biljeter tillsammans med min pojkvänsfamilj och Fidde hans kompis för att kolla på bio.
Gissa vilken film?
Det kanske inte är så svårt med tanken på att jag tog upp deta. 2012 så klart!
Men jag tror ju inte på att jorden kommer att gå under som sakt. Och varför? jaa för att jag är född år 2535!!!
Det ser ni kanskesjälva  på mitt id-kort där det står 13 sedan 2 thailändska bokstäveroch därefter årtalen 2535.
I så fall så är det orättvis för alla räknar inte året efter kristus eller så.

2009-11-10 | 21:12:07 | | 8 Kommentarer

Provsmaka AustralienJa här var några bilder från Ylvas Australienresa. Hon har absolut flera fina bilder men deta få räcka så länge. Som ni förstår så har jag och ylva en hel del i skolan just nu ich vi drunknar snart i bökerna.

2009-11-09 | 22:26:02 | | 14 Kommentarer

Det går ett rykte!

Ja det går ett rykte om att man skall kunna ta flygget från Sverige och sedan vidare till Thailand på bara mellan 1000-3000kr

Är det någon som vet att det går och hur det funkar?

Jag mennar i så fall åker jag i morgon och säger bye bye kalla sverige hihihi.
Det skulle ha varit skoj om det fanns ett så billigt bolag. För jag vet att förra året så hörde jag att de skulle komma ett sånt nytt bolag i allafall och att de skulle flygga från oslo med. Men efer det så har det blivit helt tyst om det, eller så har jag bara inte lysnat :P

Vill å himla gärna åka på semester nu och släppa allt jag har bakom ig, som sakt det är en tuft period för mig som vi alla går igenom lite då och då.2009-11-09 | 17:59:15 | | 17 Kommentarer

Tredje försöket gills

I dag har jag varit hos tatueraren men jag fick en annan, än han jag tidigare hade kontajkt med! Men det gör inge för han jag fick var betydig mycket bättre!!!! Dock så togg han 1200kr i timmen !! Det slogg mig med häpnad fär de andra två som min Pojkvän timm hade hoss var betydlig billigare. Hans första tatuering gjorde han på ca 4h och kostade honnom 1500kr. Men shit jag ska betala runt 5000 kanske då för att få en "levande jaguar och mitt namn på thailändska på ryggen ..!!! Men vad gör det. Den ska ju sitta där hela ryggen.

Nu är det bara för han att ritta en fin jaguar till mig med mycket attityd och en levande känsla backom bilden. Sedan så skulle han ringa mig och jag skulle få en tid. Men shit han hade ingen ledig tif öräns fram åt sommaren som det sg ut nu. Hoppas alla avbokar på grund av något. hihi

2009-11-09 | 17:52:33 | | 0 Kommentarer

Foki

Gud va man blir avensjuk på dena tjejen. Jag vill också till Thailand.  Jag menar, biljetterna ligger ändå bara mellan 5000-7000kr nu så. Det är ju inte alls farligt. fast julen skulle jag aldrig vilja firra i Thailand men Nyårn hade varit så klockrent att vara där. Jag bara längtar tills jag ska ditt igen. fast det finns nog fler som längtar dit som jag.


2009-11-09 | 12:08:10 | | 10 Kommentarer

Krabba till lunch

I dag åt jag denna stackars lilla krabban till lunch. Det var helt ok.

Vad åt ni?


2009-11-08 | 23:25:51 | | 6 Kommentarer

Vinterstövlar

Änterligen har jag hittat några stövlar jag ville ha. Efter ett mislyckad beställning på have2have bestämde jag mig för att springa runt i butikerna. Och titta va jag fann! Supper nöjd blev jag för att dem behöver inte alls vara så höga alltid, utan jag kunde vika ner dem till knähöjd och däremellan hur jag vill.2009-11-08 | 16:03:06 | | 12 Kommentarer

Att fläta håret är smart

Jo jag glömde att berätta det att jag gjorde ett stort tabbe. Jag satte nämnligen aldrig upp håret och flttade det. Och det rekomederar ag till alla med långt hår som ska bada i övrigt.  Klårt och annat speciellt i en pol som bara bubblar hitt och ditt ska man nog göra det för att slippa en stor fet tova so jag fick.
jg tog mig aldrig tid till att reda ut det häller utan blev förbannad ocg super dum att jag glippte bort det direkt.
Som dut va såsynd det inte för att jag ha så mycket hår. Tack och lov!


2009-11-08 | 14:24:09 | | 6 Kommentarer

Asia spa

Ni får ursäkta mina mörka bilder. Det var inte mitt fel det var deras belysning.

(jag gillar att skylla på duma förklaringar)

Men hur som hälst så kommer det några bilder från när jag va på spa den 5 nov

Så här skulle man nästan ha hemma. Dunkar med shampoo, salsam, body ge´l och body scrub.Japansk duch. Så här ser det faktiskt ut på vissa thailänddska duchar med.Jag kännde mig nätan små hemma där.Så här såg hallen där ut. Super myssigt. Vissa väggar var gjord av "papper" så som i japan

Det här testade jag aldrig så feg som jag va. Det var is kallt vatten där som man skule duppa sig i och sedan gå och basta. Jag doppade bara ner fingret och viste att jag aldrig skulle klara av det. Snälla nån frysen hemma hoss mig var ju knapt så kalt.

Här sitter då jag i lågtemperaturs bastun. Man ser knappt mig:P men det gör inget. det stog på dörren att de va typ42 grader där så det va lagom för mig för på den andra stod det att de skule vara 84 typ. Usch då skulle jag bli som hel grillad kyckling när jag kom ut.


Detta var ett utav mina favoriter. Jag älskae mssage sängen och massage soffan. supper sköna va dem och troligen så var det här som gjorde att jag fick så ont över hella kroppen dagen efter.
Andra favoriter var vara källan. Den va så avslappnande och sjukt skön.
Gungorna på högsta våningen var också en absolut favorit. Det var så skönt att liga där ihoppkrupen som ett litet smädbarn och bli vaggad till sen fina utsikten över en del av Varberg.
Sedan så blev jag aldeles kär i den tropiska regnduchen med. I stort sätt bara varmvatten och lite ljus men endå.

Annat så som tångbad hade dem tyvär inte så härs årtid. Lite synd. Youga och andra aktiviteter han vi inte med trots att vi va där i 4h.

2009-11-08 | 14:16:40 | | 2 Kommentarer

Är du en sömntuta?

Det är en söndagsmorgon klockan 8.20 och jag är redan uppen.
Jag vaknade klockan 7 i dag faktiskt.
Tanken var att jag skulle göra mig i ordning och åka till jobbet.
Som ni förstår, efterson att jag fortfarande är hemma så har jag inte åkt till jobbet som det var tänkt. Känner mig nämnligen förjävligt! Ont i halsem, ont o huvudet, huvudet känns tungt och jag har en massa skolarbete på lagger.
Varje gång jag vänder mig åt nattborden så känns det som om jag holler på och drunknar bland bökerna. Ändå så är jag nästan alltid först med att lmna in saer och få alltin klart.
Fast vad gör det? jag är trotts alt först uppe i dag. Eller?

2009-11-08 | 08:38:33 | | 27 Kommentarer

Jobba jobba

Nu ska jag iväg och jobba. Idag så slutar jag sent med . Gud va tråkigt aså. Fast vad skulle jag ha unat göra endå. JAg måste ju jobba, oavset hur tråkigt det är. Blir säkert skoj när man kommer dit. Så är det oftas. Jag menar jag jobbar ju trots allt med super roliga människor. Hoppas ni har saknat mig sen när jag kommer hem puss

2009-11-07 | 09:51:51 | | 16 Kommentarer

Det som finns kvar (Ga-leang)

Vissa kuturer håller på att dö ut i Thailand. Det tycker jag nästan är lite synd. Visst jag skulle inte vilja ha det så där. Och snyggt det tycker jag absolut det inte är. Men det spelar ju ingen roll nästan så länge det är kultur så klart. n väldigt intressant kultur tycker jag som jag bara vill påmina er som känner till kulturen, och för er andra bara uppmärksamma att det förtafande finns kvar.

Inte för att jag tror att de inte dör ut för det hehe.


2009-11-07 | 08:48:19 | | 0 Kommentarer

Använd huvudet till nått bra

Hahah! Tyckte den var lite små rolig. Tatueringar är alltid lite små skoj. Det finns människor som tatuera sig saker vi andra tycker är hel tokiga. Och andra sidan så kanske det betyder något för dem. Inte vet jag. Nu när jag ska tatuera mig snart är det extra skoj att se vad folk har lyckats skrapat ihop.

 


2009-11-07 | 08:44:25 | | 0 Kommentarer

Så jäkla INTE OK det kan bliDessa bilder fick jag som ett kediemai npå min mail. Tyvär så kunde inte jag läsa texten som medföldes pga att det stod på thailändska. Det jag kunde utläsa av texten med min dåliga läsförmåga på thailändska texter var att detta hände i DANMARK. Om detta är riktiga bilder eller ej vill jag inte påstå. Men oavset falska eller äkta så är det förjävliga. Är det falska så är det personen bakom idén på att göra dem förjävlig. Är det riktiga så är det alla som accepterar dea. Vissa av oss människor kan värkeligen vara vidriga på många sätt. jag är inte alltid snäll och rar själv, men så här grym tänker jag aldrig bli. Fast det konstiga är att det ej har kommit på nyheterna (jag kollar inte på nyheter äns)


2009-11-06 | 19:05:40 | | 28 Kommentarer

Ensam framför idol

Åhh va tråkigt i kväll ska jag vara alldeles ensam och kolla på idol. Stackars mig. Ett år och en dag och min kille är och lanar ända i Vessigebro! typisk. Skit tråkit!Fast egenteligen så gör det intee så värst mycket. jag ska ju endå bara plugga lite sen sova tidigt med tanken på jobbet i morgon.

2009-11-06 | 18:35:57 | | 5 Kommentarer

Smärtan efter gårdagens spa

ojojoj va ont i hella kroppen jag har nu. Konstigt nogg så har jag tränings värk i magen med. Inte vet jag vad jag har gjort men jag vet att jag hade det supper bra i går i allafall.
Har en massa bilder att visa och en massa roliga saker att beräta när jag kommer hem.
Jag träffade trevliga människor och jag lovar att ni kommer att gå misster om något så himla underbart om ni inte testa att gå på spa snart. Själv så dröjer det nog inte länge föräns vi är tillbaka på samma spa skulle jag tro.
Det var lite synd att de flesta som var där var affärsmän och panssionärer. Men vad gör det, jag älskar att känna mig yngst.
Vill bara förvana redan nu att bilderna blev kanske inte det bästa pågrund av belysningen där och min mobilkamera. Kameran hade jag tagit med som ni ser på listan jag skrev tidigare, men batterierna hade jag minsan missat helt. Därför så va jag lite små busig och togg med mig min mobil trots att det va förbjudet. Ush jag vet förlåt det va inte alls meningen. Men jag hade jusdlös och tog bara upp den då vi var aldeles ensamma.
Nu måste jag tyvär går för att plugga vidare, Men när jag kommer hem låvar jag att ni ska få uppleva en liten smula av vad jag va med om.
Slutar´16 i dag föresten ses hemma då puss på er alla mina kära lässare.
Färesten måste bara beräta att nu så har jag bokat biljeterna till 2012 hihi

2009-11-06 | 09:40:32 | | 9 Kommentarer

Änterligen Ett Helt År

Änterligen är det den 5 november! Och jag ska firra ettår tillsammans med min pojkvän.
Ett år med världens underbaraste människa. Får man höra lite grattis mina kära läsare:DFöresten glömde tala om det att jag glömde det viktigaste nästan i g¨år på min lista MIN ANSIKTSKRÄÅM!!!


2009-11-05 | 09:13:21 | | 23 Kommentarer

De roligaste julklppstipsen

 

 

1, På vintern är det kallt och oftast så fryser man om fötterna så. Därför så tänkte jag att det skulle vara varmt och go kanske med tofflor passande både för tjejer och killar. Finns att hitta på de flesta sexbutikerna.

 

2, Många killar älskar ju att kolla på tjejers bröst. Jag kan för stå. Dem är faktiskt mysiga att ta på. Men nu kan de faktiskt få egna de kan ha med sig överallt inomhus. Finns också att hitta på de flesta sexbutikerna.

 

3, Jag älskar att bada med badanka. Därför så tänkte jag att dena ankan va as ball att ha i badkaren så länge man låter den simma fritt och inte busar med den. Men har du kanske en kompis eller bekant som tycker det är ensamt att bada sj hemma kan du ju alltid ge henne en vän till julklapp.

 

4, Woododocka eller Woododolls. Super coola med magiska krafter du kan ladda på enligt introduktionerna. Jag har själv en som inte är med här. Hon hete typ suduha eller nått sånt, en blond som är anpassad för tejer. Finns att köpa på http://www.voodolls.se/se/?gclid=COS634eC8p0CFRWF3godOjSYxQ

Där kan du dessutom läsa mer om deras krafter.

 

5, Push up kalsonge. Många killar önskar ju sig större. Och det kan ju vi tjejer få med våra bh. Därför ska man inte vara orättvis och ge någon det dem önskar. Finns bland annat att köpa på coolstuff.se

 

6, Vi ska ta hand om oss mera tycker jag. Vara säkra på våra beslut och göra det bästa för alla. Denna eller liknande paket hittar man nästan överallt på sexbutikerna.

 

7,  Ibland kan man få oväntad besök och vilda veckor. Därför är det kanske bra att få ett sån här paket till jul. Finns också på det flesta sexbutikerna.

 

8, en tidigare grej jag presenterat hihi. Jez-Estender finns bland annat på http://www.storrepenis.se/

Kanske uppskattad om någon önskar sig lite större till jul.

 

9, En växt med text på. Finns på I love U med. Fick en sån själv en gång som dog hiih. Ett tips är att inte vattna så mycket som mig. Finns på blandannat coolstuff.se

 

19; Godisunderklädder finns i både string trosa också. Köpte själv en sån till en kompis på 18års dag. Det var skoj.

 

När man köper julklappar ska man inte tänka så mycket. Det ska ju endå bara öppnas in för släkt och vänner. Gamle morfar och mormor. Hoppas redan nu att ni får en fin jul och skoj i afären på jakt efter årets bästa julklappar.


2009-11-05 | 08:13:57 | | 2 Kommentarer

Spa i Varberg

Japp du var det packat och klart för spa i morgon. Det ska bli så skoj, Har nog med allt nu.

Träningsklädder
Bikini
smink
shampoo
balsam
underkläder
kamera
handsprit
handduk
sockar
deo
parfym
borste
hårkräm
hudkräm
hårband
handkräm
fotkräm
godis
hårtoffs

Hoppas nu jag inte har glömmt något viktigt.
Först ska jag bara va i skolan tills 16 sedan så ska vi åka till Vaberg direkt. Åhh jag bara längtar så men jag vet ju samtidigt att destu mer jag längta så kommer morgon dagen bara gå skitsakta i skoan. Så är det alltid. Den längsta tiden är väntetiden. Men vad gör det så länge jag vet att den tiden endå kommer någon gång hehe .
Men nu är det lägdags för små tjejer som mig :P
God natt på er alla och hoppas ni får en fin morgondag.2009-11-04 | 22:28:00 | | 11 Kommentarer

Vädret är orättvis mot mig

Lite små ledsen man blir när man läser andra blogg och upptäcker att snön har hittat till dem. Men  men jag då? Hallå? Varför får inte jag någon snö? Stackas  lilla mig. Så e det vädret är orättvis.


2009-11-04 | 19:16:26 | | 26 Kommentarer

Snopp förlängnings kitt Jez-Extender


hahahaha!! Oj föråt att jag skrattade grabbar. Jag  vet att det kan vara stora problem för vissa män men som sakt det var lite små skoj för mig:P
Dätta ska aldså vara en liten Mirakel låda för män. En låda som ska förlänga deras livskamrater hihi. Det skulle fungera så här att man utsäter deras lille vän för "tortyr" i en liten stund som gör att de då ska bildas vävnader eller liknande och bli längre.  Ja det skulle vara samma metod som när man förlänger kvinnorrs hals eller örsnibbr eller nåt hehe .
Kanske en bra julklappspresent att rekomedera hihi.
I allafall tyckte det var lite skoj för att de fanns med på den sidan jag köppte min kompis snopptoffler hihi.

http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=7334&grp=254051

2009-11-04 | 18:23:09 | | 7 Kommentarer

Imorgon blir det spa i Varberg

Imorgon den 5 november, har jag och min pojkvän Tim varit tillsammans nu i ett år. Åh va tiden rusar iväg. Tänk att åren bara svepar iväg och man hinner knappt känna den kalla vinden smeka kynderna på vintrarna, innan sommaren sol snart är frame igen.  Men som jag skrev tidigare här

(http://linnlay.blogg.se/category/skonhet.html)

att nu är det höst och då tycker jag att man blir så hösttrött och kanske lite hängig. Det är då en bra tid att ta hand om sig lite extra. Så i morgon är det redan bokad för mig och Tim att andas ut och njuta av vad Varbergs spa har att erbjuda.

Det ska bli så skoj att testa dera tångbad och få sig en skön massage. Jag menar, jag tror säkert det är mycket skönare än Tims massage hehe . Åtminstonde slipper jag att klia Tim för att få mig en massage varje kväll.


2009-11-04 | 17:53:38 | | 3 Kommentarer

Mina favoritbloggar

http://fredricsflicka.blogg.se/http://fattybom.blogg.se/http://sness.blogg.se/http://sannaakarin.blogg.se/http://oliviasplacee.blogg.se/http://prettyshawty.blogg.se/http://ttturkia.blogg.se/http://hannahkuusisto.blogg.se/http://lienes.blogg.se/
http://grymtroligperson.blogg.se/http://miijauh.devote.se/http://slipsens.blogg.se/

Oj joj joj joj jag vet jag vet!  det blev aldeles för många kanske. Tanken var bara runt en 5 max 10 bloggar jag skulle ha med. Men ni förstår mig säkert när ni besöker dessa bloggarna. Det gick bara inte att välja bort någpon så det va bara att publicera alla hehe. Jg har tyvär inte hunnit att läga dem i ordning så de kommer lite huller om buller hehe.
var det nu någon bra som jag  hade missat så får ni hojta!2009-11-04 | 17:38:20 | | 9 Kommentarer

Spa

Nu har änteligen jag och min pojkvän komit på vad vi ska göra på våran ettårsdag. Dock inte lika smänande och så som falskärm så klart men spa är väll inte helt fel? Fast det är bara bestämt inte bokad förstås. Ska ringa och boka det i dag tills nästa helg för dena helgen ska jag jobba. Hinner inte ta ledigt, det blir för thight. Jag hoppas det ska bli kul.

Slutar 16 i dag så då ska ni få se vilka blogg som är mina favoritblogg!
Fast jag lovar inte att  jag kommer att hina publicera det direkt efter skolan, det beror på om jag ska till trafikskolan eller inte.

Sedan så balir det antingen i dag eller i morgon om Ylvas super resaa till Australien! Längre dröjer det ej ;)


2009-11-04 | 10:29:48 | | 11 Kommentarer

Det här är poledanceDet här är poledance, presis vad jag skulle vilja göra. Men dock så värka det var helt fel stämning och ställe hon är på om det skulle vara för min del.

2009-11-03 | 21:53:23 | | 14 Kommentarer

Linn-lay presenterar bloggar

I morgon tänkte jag preentera mina favoritbloggar. Men först så tänkte jag bata höra sä det är helt säkert att det är ok att jag har er på min blogg. Är det någon som absolut inte tycker det är ok sä var snäll och medela mig det så jag inte gör er ledsna nu:) Det vore inte så snällt av mig.
Men jag lovar jag medelar er peronligen med!

Annat ....coming soon: Min kompis Ylvas inlägg om 2 veckor i Australien.

Missa inte!


2009-11-03 | 18:36:49 | | 19 Kommentarer

Så här stavas mitt namn


ลินเลย์ โพธิทอง

 

 

Där står det Linn-lay Phothithong på thailändska.

kul vah :D

 


2009-11-03 | 18:10:01 | | 6 Kommentarer

En hel vanlig dag

Åhh änterligen är  ekonomiprovet avklarad och änterligen kan jag andas ut igen . OK helt äligt nu så var det bara A kursen hahaha . JAg kanske fick det att låta som hela värden för mig. Och det är det också, halva i allafall. Jag tycker bara det käns så tråkigt att man satsar hundra på alla kurser man har och så får man bara VG eller änu värre G! Jag har höga förväntningar på mig själv och jag måste bara fixa det med. Annar käns det som om jag går under på något sätt.
Ettag framöver kommer det nog att vara lugn så som det ser ut nu, så jag har gott om tid på mig att sita med körkortsboken ett tag.

Längtar bara så himla mycket tills jag får körkorte!

I dag så har jag faktisk också komit på vad jag vill ha som tatuering. 3 försöket gils! Hoppas jag i allafal. hihi'

Det ska stå Linn-lay Phothithong på thailändska neråt från naken och ner mot ryggen. lite undanför mitt namn ska det vara en jaguar som klätrar upp för min rugg med klona ute. han ska lyfta vänster tasen med hans sylvasa klor och försöka få tag på mittnamn. Men jag ska endast ha den om min tatuerare kan fixa jaguaren snygg plus skugan så den ser värkelig ut. Det ska värkeligen se ut som den är vid liv där. Jag menar hur kul är det med en tecknad jaguar som syns ritad as ful haha.

2009-11-03 | 17:13:07 | | 1 Kommentarer

Poledance


Jag har alltid älskat småstads liv. Det finns så mycket att ge och att få av en småstads liv där man slipper trängas och fhigtas bland fler människor för det flesta tycker jag. Gemenskapen är inte alls det samma i storstäderna.

Men nu, nu har jag för första nången hittat något jag väreligen vill göra som är värkeligen inte går. Saler och ting finns begränsat här. För och nackdelar finns det ju med allt. Jag vill, Jag vill så gärna dansa Poledance. Det skulle bara vara så himla kul att åtminstonde få testa på det. att träna kroppen och musklerna på en hel annan sätt än tidigare. Jag menar jag kommer ju inte direkt att börja strippa på den en dag. Men man kan ju inte ha på sig allt precis för att "fastna" på stången. Men så e det egentligen med alla sorters träning. Man kan inte träna i Jeans. Eller jag ska inte säga att man inte kan. För det kan man säkert.

Men shit va skoj det skulle ha varit aldså. Jag får väll pendla någonstans för att träna då. Frågan är bara vart?


2009-11-03 | 08:20:22 | | 22 Kommentarer

Lägdags små flickor

Nu är det nog läggdags för min del. Som sakt PROV i morgon åhh va tråkigt. Hoppas ni håller tummarna annars bloir jag nog lite lesen med tanken på min otursdan i dag :P
Japp japp natti natti på er och önska mig lycka till snälla!2009-11-02 | 23:05:47 | | 5 Kommentarer

Kissies blogg och taskiga kommenterar

GUD VA MAN BLIR GALLEN AV BLOGGEN.

aså nu menar jag inte på kissie, hon tjänar ju pengar på att spela sin karaktär och det är hennes rätt så länge folk inte dör av det så. Vist hackar hon på feta människor och det är int5e alls RÄTT! och vi är människor allihoppa och måste få va som vi vill och accepterade för det.
Men folk som använder hennes blogg för att REKLAMA för sig själv är ju nästan vidrigare! allt för att också slå nigenom . Själv så gillar jag ju inte Kissie. Hon är ju ganska underhollande på ett lite speciell sätt men men. Kan bara inte aceptera att folk  skriver typ :
░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀

deta är från Kissies blogg  kommentar.

Och en massa annat som inte äns handlar om inlägget eller något de "skriver med varandra om". Jag stör mig på det bara. Så e det. Är det något man vill säga så säger man det på sin egen blogg.
Och änu värre tycker jag det är när det står så på alla inlägg kissie lägger in!
Enligt5 mig så är det så här  GILLAR MAN INTE NÅGON SÅ LOGGAR MAN INTE IN  PÅ HENNES BLOGG OCH LÄSER ALLA HENNES INLÄGG. ja så enkelt var det. Det är i så fall bara om man vill efterlikn eller annat så som HÄRMA henne om hopp att bli känd och tjäna pengar på blogg.

Vist jag reklamar gärna andra blogg om det ber mig och jag gillar deras blogg men jag tjuvreklamar ju inte. Men och andra sidan kan ju Kissie radera det om hon så vill.


2009-11-02 | 18:10:04 | | 11 Kommentarer

Svininfluensa vaccinetJaa aså alla pratar om den hitt och ditt och det bar surrrrrrrar om det tycker jag! Nå? någon som kan ge mig någar punkter att fundera på, så som fördelar och nackdelar? På torsdag är det min tur att  ta sprutan och än vet jag ej om jag ska backa eller köra på. Min mamma tog aldrig den i dag när hon skulle i allafall och jag är 60% säker på att jag backar. Hälften av mina kompisar ska ta och hälften inte typ. Men grupptrycket skiter jag fullständigt i bara Deras t5ankar om varför jag ocg varför nej byr jag mig fullständigt om. Ylva kompisen min tog den tillsammans med sin familj aldeles nyss. Och två på mitt job kan inte röra armen på grund av dem. hmmm en svår beslut!

2009-11-02 | 17:49:49 | | 2 Kommentarer

Måndagen första skoldagen efter lovet

Första skoldagen efter loven såv jag så gott att jag missade min spanska lektion klockan 8 totalt. yeh snacka om bra start. Men ekonomin missade jag minsan inte för det var super viktigt med tanken på provet i morgon. Måste bara få MVG annars lär jag bli så ledsen så det inte är sant. Hur det gick på spanska provet före lovet missade jag som sakt. Men lugnt det finns ju alltid en andra scans hehe.  Då var min skoldag slut ! Så skönt.

Så jag och min pojkvän tog bilen och träfade tatuerren som skiulle tatuera mig för att visa min nhya bild efterson det inte blev någon tiger för min del.


Gissa TIO gånger om det blev denna då? nej nej minasn inte blev det dena häller. inte på min lilla nacke i allafall.  Så va det med de. Snacka om att jag har haft värdens suraste, tråkigast dag.


För att göra något kul innan dagen var slut för att höja upp hela stämninge, gick vi och fikade på Stålboms.(en gamal bild före lovet då jag och Linh fikade)

När vi sedan kom hem blev jag super glad. Gissa vad?
Joo jag hade nämnligen fått ett vykort från Min lilla söta kompis Ylva. Oki vistligen hade hon ju redan kommit hem sen lördags natt föra vecka från Australien men men kul var det ändå =D
så här såg den ut:


2009-11-02 | 17:42:44 | | 3 Kommentarer

fira något speciellt

På torsdag ska jag och min pojkvän fira våran ett års dag.

Därför kom jag att tänka på en massa annat skoj man skulle kunna göra för er andra som ska fira något speciellt, om man skulle ha tröttnat på de vanliga upplevelser man kan köpa på nätet. Dessutom är det billigare och oftast mer uppskattad att göra något man själv har lagt tid och energi på.

Jag tycker det är så kul med kreativa saker som glädje andra människor. Det är nog en människas största lycka att göra andra glad och vara den som ger än den som bara får och får men aldrig ger.

 

1, Hyr ett rum eller en lokal. Ett hyfsat liten och mysig. Sedan så framkallar du en masa bilder för att sedan sätta upp dem med häftmassa på vägen. Sätt dem huller om buller och varför inte sätta upp en massa minneslappar med små gulliga texter om personen du ska överraska eller kommentarerna till bilden. Välj gärna lapparna i olika färger för att få det mer färgglad. Sedan så kan du ju alltid spela in en liten film när personen nyss ha vaknat eller annat gulligt för att sedan spela upp det i rummet på projektor. Ett annat alternativ är ju en bildspel. Och det viktigaste av allt är ju stämningen. halv mörkt och romantisk med musik. Varför inte ha levande jus? Sedan så ska det ju vara något att göra där med, och inte bara gå runt och titta på alla bilderna som ni kanske ha flera söta minen ifrån. Kanske kan du duka upp för en romantisk middag eller annat skoj. Sedan så kan du ju alltid stänga av filmen/bildspelet du gjort och byta till en bra film. Det bästa vore kanske om ni kunde övernatta där  i  eran alldeles egna rum.

 

2, varför inte ge en fin present så som en egen bok. Ja skriv en bok där du skriver kanske från den första dagen ni träffades, sekunden ni träffades, minuten till och med om du minns det. Skriv ner alla tankar och minen om som ni delar med massor av bilder, klistermärken och paljetter. Kanske firar du ett år som mig snart, då kan du ju skriva från första dan tills ett år.

 

3, Kinderäggen är inte bara några goda chokladägg med leksaker för barn. Det kan faktiskt bli en av värdens romantiska present med lite fantasi. Jag har själv gjort det till min pojkvän på halvårs dan, och det var superlyckad.

Så här gör du. Du köper en låda kinderägg och öppnar lådan underifrån fint. Sedan plockar du ut och tar bort foliet fint utan att ta sönder den. Sedan så är det bara att dela den till två halvor  där det går en sträck. Det gör du enklas med en vas matkniv eller brödkniv. Sedan så är det bara att plocka ut leksakerna och lägger in det du vill ge. Själv så la jag i små lappar med ulliga texter, men ni kan ju alltid lägga in annat tänkbart. En förlovnings ring hade ju inte varit helt fel. Själv så hade jag nog blivit glad av att få en bilnyckel haha . om den nu få plats.

När du då är klar så är det bara att köpa en chokladkaka och smälta den. Sedan så ta du den smälta chokladen och ”limmar” ihop äggen. Glöm nu inte ”leksakerna” sätt sedan på foliet och in i lådan som dem va och limma ihop den med. Sen var det klart!

 


2009-11-02 | 09:16:59 | | 8 Kommentarer

Kenzas annons knapp

Ahhh inte undra på att Kenza tjänar en hel del. Upptäkte nyss när jag besökte hennes sida, något jag inte upptäkt förr.  En annons knapp längst upp till vänster. Hmm där ser man kära ni.

2009-11-01 | 16:12:06 | | 25 Kommentarer

De kända bloggare på Aftonbladet.Det här är dagens udda outfit. Vad tycks ?

För er som läste aftonbladet i dag så vet in kaske att blogg tjejerna var med i tidningen i dag (igen)
Jag tänkte bara tipsa er om att läsa den om ni är intresserade av hur de stora bloggarna har det och vad dm tjänar på deras blogg. Till exempel så stod det att Kenza tjänande 90 000Kr i månaden på sin blogg, Medans årets bloggare Foki inte tjänar nått alls.
Det är ju inte fel att tjäna pengar med enligt foki så "kan man inte skriva en bra blogg, om man skriver den för att tjävna pengar"
Vad gör inte kissie då? Hon spelar ju bara en roll, är  bara en annan karaktär i bloggen och inte allas den hon är i värkligheten( säges det). det märker ju nästan alla endå när man kolar henne på olika vidio då hon "glömmer" bort att vara kissie och inte den hon annars är.
Litte synd bara att det inte står hur mycket kissie tjänar men det står att " Annonsmarknaderna tros omsätta 50 MILJONER kronor i bloggvärden i år" Aså 50 miljoner och Kenza får 90 000 i månaden vad får inte Kissie då som är sveriges största bloggare.

Enligt Bloggportalen.se  beräkningar på Ip-adresser är:
1,Alexandra nilsson(Kissie) på första plats med 816 889 besökare.
2,Kenza 687 887 besökare.
3,isabella(blondinbella) 590 739 besökare.
4, Anchisa(Foki) 386 413

2009-11-01 | 15:25:44 | | 12 Kommentarer

Höst trött?- fräscha upp digSjälv så känner jag mig väldigt trött och seg nu när hösten är här och det är både kalt och mörkt ute. Då är det alltid mysigt att smitta in på ett café och ta något varmt och gott. det är bara så underbart. Fast ibland så tycker jag att det är bara att fräscha upp sig lite och bara skäma bort sig för en dag. Sedan så är det alltid kul att varijera mälla färdigköpta grejeroch saker man måste fixa och dona hemma sj. Här har jag några tips som ska passa alla.

1, Fotbad: omkring 39-40 grader bruka vara lagom på vattnet. Det ska vara varmt em inte hett. Du kan köpa färdiga  fotbadskuller eller oljor. Annars kan man ha i en tesked salt som är rengörande, uppmjukande och motverkar de bakterier som gör fotsvett illaluktande. Därför finns det oftast sallt i de flesta fotbad. En matsked olivolja är bra att ha i, för att inte låta saltet torka ut huden för mycket. desutom återfuktar den huden och få den att knnas mjukare. Därefter kan du fila bort de förhårdnade huden om man har det.
Annat tänkbart är honung som är vårdande och fuktighetsgivande.

2, Ansikt/kroppspeeling: Med en kornig peeling skrubbar du snabbt bort torra hudrester. Om du har det märker du lätt när du aplecerar på fondaition, puder eller annat liknande.
Det du behöver är: 100-150g fint rundkorns salt
1Dl solrosolja
50-75 droppar eterisk, doftande olja
1 kapsel E-vitamin
Blanda allt i en burk och skaka lite sedan kan du börja pella på både kroppen och ansiktet om så önskas.l Sedan  så tvättar du bort det.

3, Ansikts mask:
För normalt eller blandat hy:
1 del mycket fint riven mandel
1 deel äggula
1 del honung

För tort och känsligt hy: 1 msk havremjöl
1 äggula

För fet och srorporig hy: 1 äggvita
10-12 droppar citronsaft

4, Hårinpakning:
För extra lyste: En halv mogen avacado
En halv mogen banan
1 msk olivolja
2-3 tsk naturell yougurt

Fört Torrt hår: En halv dl olivolja
1 äggula
5, Rejält återfuktande händer/fötter: Lägg rejält med kräm på dinna händer och fötter sedan så tar du på vantar och sockar oc ha dem där länge. Varför inte sova så nån natt!

Det flesta finns att köpa färdigt annars, lycka till!


2009-11-01 | 09:36:04 | | 23 Kommentarer

Linn-lay rekomederar

BC aerien från schwarzkopf. Lite dyra är dem och finns ändast att köpa hoss frisören, men jag lovar skit nöjd blev jag och dem levde upp till förväntningarna.
Man behöver faktiskt inte köpa hela serien för att de ska visa resultat redan efter första gången. Det räker nästan bra med den sista tuben till höger.
Dock så passar det så klart inte alla hårtyper. Men har du tjocka hårstrån som lätt blir fettigt i vanligafal så passar den bra, För det har jag. Dock så är det väldigt trort vid topparna där det är lite slitet och det är just den hära blanasen för håret som BC holler bra.
Bc gör också att det blir lättare att kamma och mindre tovor som sliter på håret.

Det flesta serium jag har testat sätter sig oftas som en hinna för horet och känns inte riktigt som den tränger in och reparerar de slitna hårtopparna. (egentligen så reparerar produkterna knap håret) De flesta får håret att känna sig normalt och len istället för sträft ocH slitet. Sedan så gör det också att de slitna toppar kan ramla av, men reparerar gör det sällan.

Har du också slitet hår och ej vllig att klippa dem så rekomederar jag detta.


2009-11-01 | 08:43:25 | | 1 Kommentarer