Ögonfransar

Hemligheten till vackrare, fylligare och längre fransar på bara några minuter. Dessa fransar rekommenderar jag verkligen till alla tjejer som drömmer om dem perfekta ögonfransarna. Dock så är det lite jobbigt att sätta på dem, eftersom att man sätter på dem en och en. Men resultatet blir absolut mycket bättre än lösögonfransar som sitter i hela remsor. Ett annat alternativ som jag själv använder då jag har ont om tid är lösögonfransarna som sitter flera stycken i ett knippe.

När jag köpte ögonfransarna var det dock inte dena limen som man fick med. det var ett sämre lim med längre torknings tid och det gick att dra av fransarna precis som vanliga ögonfranslim. Men med Lash Tite går det inte att dra av fransarna. Dock så verkar limen väldigt starkt.

 

Nu för tillfället använder jag sona här i bunt eller van man ska kalla dem hehe. De funkar alldeles utmärkt för mig i alla fall. Men dock så ser dem alldeles för vardagliga ut tycker jag. Sätter man på dem i styck så blir det mycket fylligare och stråna på dem är mycket tjockare.Nu kanske ni tycker att jag är knasig kanske som bara tar upp något så här utan vidare. Men anledningen är att slippa besvara på alla som undrar.                                                         

Svaren har du åvandör! Aldså jag använder ingen mascara. Tidigare så använder jag High impact mascara från CLINQUE. Dock så är den väldigt blöt och den är inte heler baserat på oja vilket göra att ögonfransarna böjer sig tillbaka efter att du har böjt dem då du lägger på mascaran. Men annar är den helt toppen och uppfyler det den lovar till helften i allfallal.


2009-12-30 | 16:36:44 | | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Mathildaa'

Bra blogg! :)

2009-12-30 // 17:06:29
» rebecca

Fin blogg!

2009-12-30 // 17:23:16
» yo

snygg blogg

2010-01-31 // 13:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback